Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Birlik Vakfı Gaziantep'te aşure dağıttı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Birlik Vakfı Gaziantep'te aşure dağıttı

Gündem

Birlik Vakfı Gaziantep Şubesi tarafından Muharrem ayı ve aşure günü münasebetiyle 'Aşure Birlik Demektir' sloganıyla vatandaşlara aşure dağıtıldı.

Muharrem ayı ve aşure günü dolayısıyla Birlik Vakfı Gaziantep Şubesi tarafından Demokrasi meydanında kurulan stantta vatandaşlara aşure ikramında bulunuldu. Aşure dağıtımına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Birlik Vakfı Gaziantep Şube Başkanı Mehmet Fatih Aslan ve Vakıf yetkilileri tarafından dağıtılan aşureleri tadan vatandaşlar, Muharrem ayına kavuşmanın mutluluğunu yaşadığını belirttiler.

Aşure Birlik Demektir’ sloganıyla vatandaşlara aşure dağıtımının ardından bir açıklama yapan Birlik Vakfı Gaziantep Şube Başkanı Aslan, Muharrem ayının birlik ve beraberlik ayı olduğunu söyledi.

Aslan, “Birlik ve beraberliğimizin sağlanması için Muharrem ayı nedeniyle vatandaşlarımıza aşure dağıttık. Bu ayın birlik ve beraberliğimizin daimi olmasına, vatandaşlarımız arasında paylaşma duygusunun daha da güçlenmesine vesile olmasını diliyorum.” dedi. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.