Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Başbakan Davutoğlu Şanlıurfa'da
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Başbakan Davutoğlu Şanlıurfa'da

Gündem

Genişletilmiş İl başkanları toplantısını Urfa'da gerçekleştiren Ak parti Tüm Türkiye'yi Urfa'da topladı!

Genişletilmiş il Başkanları toplantısı için Şanlıurfa’ya gelen Başbakan Ahmet Davutoğlu, Muhalefete yüklendi ve Şunları kaydetti; "Kılıçdaroğlu'nun ne hikmetse hiç terk etmediği bir ilke var, Esad'la olan dostluğu. Çünkü Esad, Arap Baası'dır, CHP de Türk Baası'dır maalesef. İşte aramızdaki farkın en önemli ölçülerinden birisi bu."

Çözüm süreci için herkes kini nefreti silahı kenara koyacak diyen Davutoğlu; Kimse bu topraklarda, siyasi görüşünden dolayı, tahkir edilemeyecek, ötelenemeyecek"

Başbakan Davutoğlu; “Şanlıurfa'ya sadece toplantı yapmak üzere gelmediklerini, bir sonraki il başkanları toplantısını da Edirne'de yapacaklarını” söyledi.

Başbakan Davutoğlu: "Tarihi birlikteliği ve eşit vatandaşlık haklarını bu topraklarda hakim kılacağız, çözüm sürecini devam ettireceğiz.Türkiyenin her yerinde kamu düzenini bozacak şeylere karşı da önlem alacağız" diye devam etti.

Şanlıurfa'ya özellikle teşekkür ettiklerini söyleyen Başbakan Davutoğlu; "Ensar bilinciyle davranıp Suriyeli kardeşlerimize kucak açan Şanlıurfalılar; İbrahimi bir duruş sergilemişlerdir.. dedi ve 2015'de Eyubiye ve Üniversite hastanelerini açıp, Mart ayında da 1700 yataklı şehir hastanesinin temelini atacaklarını" söyledi.

 Başbakan Davutoğlu toplantı sonrasında Suruç'a geçecek...

Haber: Mehmet Emin KUŞ www.balıklıgöl.com


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.