Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Balıklıgöl turist akınına uğradı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Balıklıgöl turist akınına uğradı

Gündem

Şanlıurfa kent merkezinde bugün havanın güzelligini fırsat bilen yerli ve yabancı turistler balıklıgöle akın etti.

Şanlıurfa'daki vatandaşlar hafta sonu olması nedeniyle şehir merkezinin en önemli turizm merkezlerinden biri olan Balıklıgöl’e akın etti. İnanç turizmi önemli bir yere sahip olan Balıklıgöl, bugün çok sayıda yerli ve yabancı turistlerin akınına uğradı. Bugün pazar gününü fırsat bilen şanlıurfa'da vatandaşlar tatil olması nedeniyle yabancı turistlerin yanı sıra yerli turistler de Balıklıgöl’e akın etti. Balıklıgöl’e akın eden turistler hem buradaki manevi havayı teneffüs etti hem de Hz. İbrahim Makamı’nda dua ederek dileklerde bulundu. Şanlıurfa bugün turist akınına uğradı.

Genelde çeşitli ülkelerden gelen yabancı turistler Balıklıgöl'ü ziyaret edip, arkadaşlarıyla, yakınlarıyla hatıra fotoğrafları çektirip ülkelerine gittiğinde dostlarına, çevrelerine Şanlıurfa Balıklıgöl'deki muhteşem güzellikleri anlatacaklarını Gap Haber Ajansının mikrofonlarına konuştular.

Şanlıurfa'yı ziyaret'e gelen yerli ve yabancı turistler alışverişlerini yaptıktan sonra balıklıgöl, Halil İbrahim Makamı,nıda Ziyaret eden yerli turistler dualar edip çeşitli dileklerde bulundular.

Abdullah Toprak / GAPHA


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.