Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Bakkallar Odası Başkanı Mehmet Altun: Bakanlığın Projesini Yürekten Destekliyorum
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Bakkallar Odası Başkanı Mehmet Altun: Bakanlığın Projesini Yürekten Destekliyorum

Gündem

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan imzasıyla başlatılan Sanal Ticaret Akademisi bünyesinde bakkalara yönelik başlatılan eğitim projesine Şanlıurfa Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mehmet Altun'tan Tam destek geldi.

Şanlıurfa'nın ende gelen sitesi olan Balikligol.com okuyucuları için sitemize özel açıklamalarda bulunan Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mehmet Altun, Bakkal esnafının yaşaması için değişim ve dönüşüm şarttır olduğunu belirtti.

Geçtiğimiz günlerde Ticaret Bakanlığı Elektronik Ticareti yani E-Ticareti geliştirmek ve yaygınlaştırmak amacıyla Bakanlığın online eğitim platformu olan sanal ticaret Akademisine yeni bir alan eklemesi kendilerini son derece mutlu ettiğini belirten Başkan altun, "Burada ücretsiz eğitimler vererek dijital çağın esnaf ve Sanatkarlarını yetiştirecekler. Biz bu konuyu yıllar önce gündeme getirdiğimiz zaman konunun önemini ve büyüklüğünü bilmeyenler bizimle dalga geçtiler, alay ettiler, hiç olurmu dediler. Aradan yıllar geçti şimdi bizim yıllar önce söylediğimiz noktaya geldiler. Bu da sevindiricidir" dedi.

 Eskiden olupta şimdi tükenmeye başlayan kalaycılık, bakırcılık, keçecilik, tarakçılık, vs. Gibi meslek dalları gibi Bakkallık da zincir marketler karşısında bir gün tükeneceğini dile getiren Bakallar ve Bayiler odası başkanı Altun, "Esnaf ve Sanatkarların yaşaması için değişim ve dönüşüm şarttır. Yenilenmeyen eskir, çağımız dijital çağrıdır. Tüketici alışkanlıkları değişiyor, bizim de kendimizi değiştirerek geliştirmemiz lazım. Onun için Ticaret Bakanlığımızın geliştirdiği bu projeyi yürekten destekliyorum, bütün üyelerimizin yararlanmasını diliyorum" diye konuştu.

TÜRKİYE CUMHURİYETİ TİCARET BAKANLIĞININ BAŞLATTIĞI O PROJENİN DETAYLARI ŞU ŞEKİLDE:

Değerli Bakkal Kardeşim,
Bu mektubu senin gibi sokaklarımızın sönmeyen ışıkları olan bakkallarımız için başlattığım yeni proje için iletiyorum.
Sen evimizin anahtarını bıraktığımız, çocuklarımızı emanet ettiğimiz, düğünümüzde, cenazemizde birlikte olduğumuz komşumuzsun.
Gerek tüm dünyayı sarsan koronavirüs salgınının gerekse büyük bir hızla gelişen teknolojilerin ortaya çıkardığı rekabet koşullarının senin için nasıl zorluklar yarattığının farkındayım.
Bakanlığım bu zorluklar karşısında sorunlarına sahip çıkmak için var gücüyle çalışıyor.
Artık hepimizin kabul ettiği bir gerçek var: Dünya dijitalleşiyor. Koronavirüs salgınından önce etkilerini hissettiğimiz bu değişim hızlanarak devam edecek.
Dünyanın yeni normali dijitalleşme iken sana ve bize düşen birlikte bu dönüşüme ayak uydurmak. Çünkü sanılanın aksine dijital dönüşüm küçüklerin büyüklerle rekabet etmesi için büyük avantajlar sağlıyor. Yeter ki başarabileceğine inan ve Bakanlığımın sana destek olmak için yürüttüğü projelere katılım sağla.
Başlattığımız yeni projeyle senin rekabet gücünü artırmak için neler yapabileceğini göstermek istiyoruz. Bakanlığımın online eğitim platformu olan Sanal Ticaret Akademisi'ne senin için özel bir alan ekliyoruz. Burada, senin için hazırladığımız eğitimleri istediğin zaman ve hiçbir ücret ödemeden izleyerek dünyanın yeni normalinde rakiplerinle nasıl rekabet edebileceğini öğrenebilirsin. Yine bu proje kapsamında, gezici TIR'larımızla etkinliklerimizi ayağına getirecek, eğitimleri tamamlayan başarılı bakkallarımıza çekilişle "En Dijital Bakkal" ödüllerini vereceğiz.
Bakanlığım, teknolojinin senin gibi değerli komşularımıza engel değil destek olması İçin çalışmaya devam edecek. . *
Haydi birlikte başaralım.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.