Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Aydınlık köşe yazarı bile 'montaj' dedi
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Aydınlık köşe yazarı bile 'montaj' dedi

Gündem

Daha önce AK Parti'ye tazminat veren Mehmet Faraç da Başbakan Erdoğan ile oğlu Bilal Erdoğan'a ait olduğu iddia edilen ses kayıtlarının montaj olduğunu açık bir şekilde dile getirdi.

Dün Yeni Şafak ve Star gazetelerinin gündeme getirdiği tarihin en büyük telekulak skandalını örtbas etmek için, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile oğlunun ses kayıtlarının montajlanmasının ne kadar acemice yapıldığını kabul etmeyen yok.

Aydınlık yazarı Mehmet Faraç da böylesi kirli propagandaya inanmadı. Twitter'daki hesabından "Ben gazetecilik yaparken Hz. Ömer'in adaletine inanırım... Bu ses kaydı farklı ortamlarda elde edilmiş, taklitle de desteklenmiş bir kurgu.." diyetweet atan Faraç, "Anlı şanlı gazeteciler atom bombası diye ses kaydını üzerine atladılar... bu mu gazetecilik. akp karşıtlığı hak da, kirli propaganda haram.." göndermesinde bulundu.

İŞTE O TWEETLER:

Kaynak: Haber7


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.