Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Ankaralı sanatçılara çiğköfte jesti
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Ankaralı sanatçılara çiğköfte jesti

Gündem

Ankara Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü THM Korosu sanatçıları yemekli toplantıda bir araya geldi. Vagon Restoran’da verilen yemeğe söz konusu koro sanatçılarının yanı sıra Şanlıurfalı eğitimci-bestekar Abdulkadir Algın ile gazeteci-yazarlığının yanı sıra bestekarlığı ve ses sanatçılığı yönü de bulunan Reşat Kuşçuoğlu katıldı.

 

Ankara Valiliği bünyesinde Kültür ve Turizm Bakanlığı Sanatçısı Şef Salih Turhan, Türk Halk Müziği Korosu üyelerinin her ayın üçüncü Çarşamba’sında bir araya geldiklerini söyledi. Bu toplantılar için farklı mekanları tercih ettiklerini ve bu kez Ankara tren garındaki Vagon Restoran’da buluştuklarını belirten Salih Turhan, bu toplantılarda ayın yorgunluğunu attıklarını ve birbirleriyle doya doya sohbet etme imkanı bulduklarını anlattı.

Bu arada, yemekli toplantıya davet edilen Şanlıurfa’lı eğitimci-bestekar Abdulkadir Algın ve hemşehrisi gazeteci-yazar-bestekar Reşat Kuşçuoğlu sanatçı arkadaşlarına çiğköfte jesti yaptı. Hem Algın hem de Kuşçuoğlu yoğurdukları çiğköfte ile koro üyelerine çiğköfte ikramında bulundular.

Gecenin şeref konuğu ise koro şefi Salih Turhan’ın hemşehrisi Ankara Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Danışmanı Hıdır Erarslandı.

Yemekli toplantı, hakiki çiğköfte eşliğinde solo-koro şeklinde söylenen güzel türkülerle sona erdi.

Müslüm Aktürk / www.balikligol.com


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.