Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Akıllı kart uygulaması kaçak binenlerin sayısını azalttı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Akıllı kart uygulaması kaçak binenlerin sayısını azalttı

Gündem

BELSAN Ulaşım Hizmetleri Müdürü Abbas Yavuz “Eskiden çok yolcuyu az paraya taşıyorduk, şimdi tersi yaşanıyor, çok parayla az yolcu taşıyoruz" diyerek yaşanan hırsızlığı önlediklerini söyledi. Gzöler hırsızlara çevrildi.

BELSAN Ulaşım Hizmetleri Müdürü Abbas Yavuz, akıllı kartı zorunlu hale getirerek, kaçak binmenin önüne geçtiklerini bildirdi. Yavuz,. Hizmet Gazetesine yaptığı açıklamada, Şanlıurfa’da her gün 165-170 bin arasında vatandaşın toplu taşımadan yararlandığını, bunların yüzde 70’ının Urfakart kullandığını bildirdi. 

ÇOK PARAYLA AZ YOLCU
115-120 bin arasında olan günlük yolcu kapasitelerinin paralı binişlerin kaldırılmasından sonra azaldığına dikkat çeken Yavuz, şu bilgileri verdi:
“Eskiden çok yolcuyu az paraya taşıyorduk, şimdi tersi yaşanıyor, çok parayla az yolcu taşıyoruz. Kaçak binenlerin sayısını önemli ölçüde azalttık Şu anda 165 araçla günde 105 bin vatandaşımızı Urfakart’la taşıyoruz.“ dedi.

BELSAN Ulaşım Hizmetleri Müdürü Abbas Yavuz'un açıklaması, gözleri şöfürlere çevirdi. Bu durumda ya şöfürler kaçak binenlere göz yumuyordu, veya Urfa'da bu kadar emek hırsızı insan var.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.