Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Son Dakika Haberleri: Van’da bombalı araçla saldırı yapıldı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Son Dakika Haberleri: Van’da bombalı araçla saldırı yapıldı

Gündem

Bu sabah Van'da saat 10.50'de halkın bayram sevincini yaşadığı kentin en merkezi yeri olan Beşyol Mevkii'nde Van Valiliği'ne 200 metre uzaklıkta, işyerlerinin yoğun olduğu ve Ak Parti il binasının da bulunduğu yerdeki kulakları sağır eden patlamayla birlikte, ortalık savaş alanına döndü.

AK Parti Van Milletvekili Burhan Kayatürk, bombalı saldırıda ilk belirlemelere göre 11 kişinin yaralandığını açıkladı.

AK Parti Van Milletvekili Burhan Kayatürk, kentteki bombalı saldırının hedefinin partisinin il başkanlığı olduğunu ve bombalı saldırıda ilk belirlemelere göre 11 kişinin yaralandığını açıkladı.

AK Parti Van Milletvekili Burhan Kayayütürk, CNN Türk'e yaptığı açıklamada şunları söyledi: "11 kadar yaralımız hastanede. Bu şekilde haber aldım. Hamd olsun şu ana kadar bize gelen bilgiler, patlama yerinden aldığımız bilgilerde bir şehidimizin olmadığı tespit edilmiştir. Örgüt çıldırmış bir şekilde bütün vahşiliğini ortaya koyarcasına ne sivil diyor, ne bina diyor, ne mezarlık diyor. her tarafa gerçek cani yüzünü gösteriyor. Allah'ın izniyle Van'da programlarımız devam edecek. Bizim teşiklat olarak bayramlaşmamız ikinci gündü. Şu anda yaralılar arasında AK Parti teşkilatından biri olup olmadığını bilmiyorum. Ama 11 sivilin yaralandığı söyleniyor."


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.