Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
29 kişinin yaralandığı kaza kameralara yansıdı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

29 kişinin yaralandığı kaza kameralara yansıdı

Gündem

Mersin'in Tarsus ilçesinde bir yolcu minibüsü ile öğrenci servisinin çarpışması sonucu ve 29 kişinin yaralandığı trafik kazası bir iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı.

Tarsus 21 Ekim Çarşamba günü sabah saat 08:30 sıralarında öğrenci servisinin yolcu minibüsüne arkadan çarpması sonucu 29 kişinin yaralandığı trafik kazası bir iş yerinin güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde Sadık Yerli yönetimindeki 01 NS 396 plakalı öğrenci servisi seyir halinde iken, yol kenarında yolcu almak için duran Şuayip Akkoyun yönetimindeki 33 AYR 95 plakalı yolcu minibüsüne arkadan çarpıyor. Şiddetli çarpmanın etkisiyle yolcu minibüsü yol kenarında devrilirken, otobüs ise 10 metre ileride durabildi.

Meydana gelen kazada çoğunluğu öğrenci olan 29 kişi yaralanmış ve yaralılardan 4’ünün durumunun ağır olduğu bildirilmişti. (A. Hakim Kurt - İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.