Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kutlandı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kutlandı

Gündem

15 Temmuz 2016’da Türkiye’nin birlik ve beraberliğine, vatanın bölünmezliğine yapılan hain darbe girişiminin üzerinden 6 yıl geçmesine rağmen hafızalardan o geceye ait tek bir an bile unutulmadı. Hain darbe girişiminin 6. yılında Şanlıurfa’da çeşitli etkinlikler düzenlendi.

15 Temmuz 2016’da Türkiye’nin birlik ve beraberliğine, vatanın bölünmezliğine yapılan hain darbe girişiminin üzerinden 6 yıl geçmesine rağmen hafızalardan o geceye ait tek bir an bile unutulmadı. Hain darbe girişiminin 6. yılında Şanlıurfa’da çeşitli etkinlikler düzenlendi. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü 6. Yıldönümü anma etkinlikleri kapsamında Şanlıurfa Rabia Meydanında düzenlenen etkinliklere vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Düzenlenen proğrama Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ahmet Kaytan, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Metin Düz, İl Emniyet Müdürü Selçuk Doğuş, AK Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, ilçe belediye başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, siyasi parti temsilcileri ,sivil toplum kuruluşları temsilcileri şehit ve gazi yakınları, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.


Şanlıurfa'da Rabia Meydanı'nda düzenlenen etkinlik, Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan ve protokol üyelerinin katıldığı 15 Temmuz Kortej Yürüyüşü ile başladı. Daha sonra "15 Temmuz" fotoğraf sergisinin protokol üyelerince gezilmesinin ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu.

Şehitler için Kur'an-ı Kerim okunması, dua edilmesi ve şehitlerin video gösterisinin ardından toplu halde yatsı namazı kılındı.Urfa Ahengi ekibinin eserlerini seslendirmesinin ardından, şiir dinletisi, mehter ve kum sanatı gösterisi gerçekleştirildi.Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ulusa sesleniş konuşması alana kurulan dev ekranlarda izlendi.15 Temmuz’u 16 Temmuz’a bağlayan gece yarısı saat 00:13’te ise tüm camilerde okunan sela ile son buldu. (RHA Ajans)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.