Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40

Warning: getimagesize(../dosyalar/5c2dc66b370c5115f7e712fd00313212.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 94
14 Temmuz gecesi sır toplantı...
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

14 Temmuz gecesi sır toplantı...

Gündem

15 Temmuz Darbe girişiminden bir gün önce subaylar ve yargı mensupları sır bir toplantıda bir araya gelmişler. peki, toplantı nerede yapıldı, kimler katıldı?

14 Temmuz gecesi Hava Harp Okulu'nda özel bir toplantı yapıldı. Toplantıya katılan general ve subaylar alışılmışın dışında sivil kıyafetleriyle nizamiye önüne geldi. Toplantıya katılanların isimleri özel talimatla kayıt altına alınmadı.

Darbe girişiminden bir gün önce gerçekleşen bu çok gizli toplantıda paralel yargı mensupları, örgüt imamları Yeşilköy Hava Harp Okulu Komutanı Tümgeneral Fethi Alpay'ın odasında buluştu.

Toplantıdan en dikkat çekici ayrıntı ise, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a suikast emrini veren timi Marmaris'e gönderen komutan Tümgeneral Gökhan Şahin Sönmezateş’in de bu toplantıya katılmış olmasıydı.

 

Görüntülerde toplantı tarihi ve saati net olarak görülüyor. Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı, toplantıya katılanların ifadeleri ve darbe günlüğünün ayrıntılarını üzerinde soruşturmayı derinleştiriyor.

ERLERİN SİVİL ELBİSELERİNİ SATIN ALARAK HALKIN ARASINA KARIŞMIŞLAR

Toplantıya katılan ve darbe girişimi gününe kadar Hava Harp Okulu'nda kalan bazı general ve subayların, darbenin başarısız olduktan sonra erlerin elbiselerini parayla satın alarak giydikleri ve halkın arasına karışıp izlerini kaybettiği belirlendi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.