Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
12 AK Parti adayları Halfeti’de
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

12 AK Parti adayları Halfeti’de

Gündem

2015 Genel Seçimlerinde Şanlıurfa’nın 12 AK Parti Milletvekili adayı Halfeti ilçesinde görücüye çıktı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şanlıurfa Milletvekili adayı Nureddin Nebati öncülüğünde AK adaylar Halfetililere tanıtıldı.

7 Haziran'dan sonra AK Parti iktidarı olarak % 50 oy alarak 400 Milletvekiliyle Şanlıurfalıların, Halfetililerin emrinde olacaklarını belirten AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şanlıurfa Milletvekili adayı Nureddin Nebati, “Seçimden sonra AK Parti iktidarı % 50 oy ve 400 Milletvekiliyle milletin hizmetinde olacak. AK parti olarak iktidarda olduğumuz 12 yıldır sorunları çözüyoruz ve çözmeye de devam edeceğiz. Bölgede kangren hale gelmiş olan yılların sorunu elektrik problemini giderdik. Şanlıurfa’dan 12 Milletvekiliyle Meclise giderek ilimizin ve ilçelerimizin sorunlarını kalıcı olarak çözmeye çalışacağız” dedi.

Halfeti ilçesinde vatandaşlara hitab eden Nebati ve beraberindekiler, aday tanıtımı sonrasında çevreye dağılarak esnaf ziyaretinde bulundular.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.