Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Öğrenci yardımları, izdihama neden oldu
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Öğrenci yardımları, izdihama neden oldu

Ekonomi

Şanlıurfa’nın Viranşehir İlçesinde ödenen öğrenci paralarını almak için kuyruğa giren öğrenci anneleri yaşanan izdiham nedeniyle çileden çıktılar.

Daha önce nüfus cüzdanında ki son rakama göre dağıtım yapıldığında böyle sıkıntı yaşanmamıştı. Yetkililer zamanında ödeme ile ilgili duyurularını yaptıklarından böyle sıkıntı yaşanmamış ve vatandaşlar sıralarına göre ödemelerini almıştı.



Yağan yağmur altında öğrenci maaşını alan vatandaşlar bu durumdan muzdarip olduğundan oldukça sıkıntı yaşadı. Çok sıkıntı yaşadıklarını ifade vatandaşlar ''Daha önce nüfus cüzdanında ki son rakama göre sıramızı gazeteden ve siteden öğrenmiş ve böyle sıkıntı yaşamamıştık. Yetkililerden ricamız lütfen bu uygulamayı yapsınlar ve bize basın aracılığı ile duyursunlar'' dediler. Yetkililerin bu konuda ki uygulamaları merak ediliyor.
Bizimgazete63.com


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.