Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Emlakçılık Sektöründe bir ilk; Havuz Sistemi
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Emlakçılık Sektöründe bir ilk; Havuz Sistemi

Ekonomi

Emlak ve konut piyasasının hareketlendiği bu dönemde sektörde de her geçen gün yeniliklerde yaşanıyor. Şanlıurfalı emlakçı Hakan Sunay, Emlakçılık sektörüne 'Havuz Sistemi' getirdi.

Türkiye genelinde şubeleri bulunan ve 'Her il'e bir şube' sloganıyla yola çıkan Hakan Sunay Konya'da emlak ofisini hizmete açtı. Şanlıurfa, Adana, Mersin ve Antalya'dan sonra Konya'da da hizmet verecek olmanın gururunu yaşadıklarını ifade eden Hakan Sunay, Konya'da Konya Emlakcım adı altında faaliyet gösterdiklerini söyledi.



Sektörü daha da ileriye taşımak istediklerini belirten Sunay; “Günümüz artık internet çağı.Konya'da konyaemlakcim.com olarak müşterilerimiz Emlak Alım-Satımı, Kiralama, gibi faaliyetlerimizi takip edebilirler. Amaçlarımızdan biriside emlak sektöründe faaliyet gösteren birçok emlakçıyı bir araya getirip havuz sistemi oluşturup, müşterilerimize daha fazla seçenek imkanı sunmak. Bu projeyle emlak sektörüne bir hızlılık, canlılık ve rekabet gelecek” dedi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.