Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Tatvan'daki okullar yeni eğitim ve öğretim yılına hazır
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Tatvan'daki okullar yeni eğitim ve öğretim yılına hazır

Eğitim

Bitlis'in Tatvan ilçesinde bulunan ve yaz tatilinde onarıma alınan okul binalarının, tadilat ve tamirat çalışmaları tamamlanarak, yeni eğitim ve öğretim yılına hazır hale getirildi.

Yeni eğitim ve öğretim sezonu öncesi Tatvan’da tadilata alınan ve inşaat çalışmaları devam eden okulları ziyaret eden Tatvan Kaymakamı Murat Erkan, çalışmaları yerinde inceledi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü ile birlikte kullarda incelenmelerde bulunan Erkan, çalışmaları yerinde inceleyerek ilçe milli eğitim müdüründen bilgi aldı. İncelemelerin ardından gazetecilere bilgi veren Erkan, yeni eğitim ve öğretim yılı öncesi bazı okulların tadilattan geçirildiğini ve bazı okullara ise ek binalar yapıldığını söyledi.

Yaz tatili itibariyle başlayan çalışmaların bir kısmının tamamlandığını ve bir kısmının da son aşamaya geldiğini kaydeden Erkan, tüm okul binalarının yeni eğitim ve öğretim sezonu öncesi eğitime hazır hale getirileceğini belirterek, “Tadilat çalışması kapsamında ilçe merkezi ve bağlı köylerde bulunan 10 okulumuzda tadilat ve tamirat çalışması, 5 okulumuzun bahçesinde parke kaplaması yapıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve okul aile birliklerinin desteği ile geriye kalan tüm okullarımıza ise boya desteği verildi. Bu sayede tüm okullarımız boyanarak yeni eğitim ve öğretim yılına hazır hale getirilmiş oldu.” dedi.

Kaymakam Erkan son olarak, inşaatı devam eden okul binaları olduğunu hatırlatarak, bu yıl inşaatı tamamlanan 2 anaokulu, bir İmam Hatip Ortaokulu, bir lise, 2 ilkokul, bir spor salonu ile 300 kişi kapasiteli yurt binasının bu yılki eğitim öğretim sezonu ile birlikte hizmete gireceğini kaydetti. (Şükrü Tontaş-İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.