Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
110 bin metre karelik alana park yapıldı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

110 bin metre karelik alana park yapıldı

Eğitim

Şanlıurfa Belediyesi 2011 yılı içerisinde şuana kadar irili ufaklı 21 tane park yapıldı. Şuan ise irili ufaklı 10 parkın yapımı devam ediyor. Şuana kadar yapılan 21 parkın 110 bin metre karelik alana tekamül ettiği bildirildi. Şuan devam eden 10 parkın ise 58 bin metre karelik alanı hitap ediyor.
Şanlıurfa belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğünün, Mahmutoğulu Kulesi önündeki parkın yapımına birkaç gün içerisinde başlayacağı bildirildi.
Park Bahçe Müdürlüğü’nün şuana kadar yaptığı park bahçe -yeşil alanlarla ilgili yapılan ve tamamlanan çalışmalar arasında Karşıyaka-Sırrın, Tandoğan Cami yanı,Sancaktar parkı,Eyyüpkent Sağlık Ocağı yanı,Yenişehir Lisesi doğusundaki park,Mardin yolu petrol istasyonlarının yanı,Balıklıgöl Kale eteği düzenlemesi, Büyükyol Çıkışı,Köykent Cami yanı,Sıh Maksut, Kuyubaşı, Eyübnebi mahalle muhtarlığı önü ve taziye evi yanı ve diğerleri bulunuyor.
www.balikligol.com


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.