Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Siyonist Nüklerde Israrcı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Siyonist Nüklerde Israrcı

Dünya

Siyonist Cumhurbaşkanı Şimon Peres 10 Temmuz Cumartesi yaptığı açıklamada işgal yönetiminin Nükleer Silahların Yayılmasını Önleme Anlaşmasına katılmayacağını bir kez daha yineledi.

Siyonist işgal radyosu konuyla ilgili verdiği haberde Peres'in şöyle dediğini duyurdu: "İsrail hiç bir gün nükleer silaha sahip olduğunu söylemedi. Elimizde bu tür silahlar olduğuna dair bir şüphe varsa bunun bir önemi yok. Çünkü bunun caydırıcı bir yönü var. Tahran'ın etrafında anti füze sistemleri kurulmadan İran'a karşı askeri bir saldırıya geçmemek gerekir. İran sadece İsrail için değil bütün dünya için bir tehdittir."

Kuzey Kore'yi; İran, Suriye ve Hizbullah'a silah satmakla suçlayan Peres, Kuzey Kore'nin füze ve nükleer santrallerin satıldığı serbest bir pazar haline geldiğini ifade etti.

Özgürlük Filosuna yapılan saldırıyı da savunan Peres, bu saldırıya katılan işgal askerlerinin kendilerini savunduklarını iddia etti.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.