Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Şanlıurfa'dan Suriye'ye iki yardım tırı gönderildi
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Şanlıurfa'dan Suriye'ye iki yardım tırı gönderildi

Dünya

Şanlıurfa Sivil Toplum Kuruluşları İnsani Yardım Platformu tarafından hazırlanan 145 ve 146. tırların uğurlanmasında Vali İzzettin Küçük’ün yanı sıra; İl Emniyet Müdürü Sıtkı Akgül ve İnsani Yardım Platformu Başkanı Osman Gerem de hazır bulundu.

İtfaiye Müdürlüğü bahçesinde yapılan uğurlamada Vali İzzettin Küçük Platform Başkanı Osman Gerem’den yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi alarak, platformun deposunu gezdi. Uğurlama öncesinde bir açıklama yapan Vali Küçük; platform yetkililerine ve destek veren herkese teşekkür etti.

 

Suriye’de yaşayanların bir imtihan içerisinde olduğunu belirten Vali Küçük: “Suriye’de yaşayanlar bir imtihan içerisindeler ama onların komşusu olan bizler de ayrı bir imtihanın içerisindeyiz. Şanlıurfa halkının da bu imtihandan alnının akıyla geçtiğine inanıyorum. Şanlıurfalılar Suriye’den gelenlere her şekilde kucak açmıştır. Kendisi sıkıntıya düşmüştür ama yardımlarını ve düşene uzatılan merhamet elini de hiçbir zaman eksik etmemiştir” dedi. Devlet olarak da ellerinden geleni yapacaklarını sözlerine ekleyen Vali Küçük, bu yolda çalışan derneklerimize desteğimizi sunmaya devam edeceğiz” diyerek konuşmasına son verdi.

 

Şanlıurfa Sivil Toplum Kuruluşları İnsani Yardım Platformu başkanı Osman Gerem ise yaptığı açıklamada yaptıkları çalışmalara verdiği desteklerden dolayı Vali İzzettin Küçük’e teşekkür etti. Yardım malzemesi taşıyan tırlar yapılan duaların ardından Suriye’ye ulaştırılmak üzere uğurlandı.

 

İtfaiye Çalışanlarına Ziyaret

 

Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Suriye’ye yardım taşıyan tırların uğurlanmasının ardından İtfaiye Müdürlüğü bahçesinde İtfaiye çalışanlarıyla da bir araya geldi. Bir süre İtfaiye yetkilileriyle sohbet eden Vali Küçük ikram edilen çayı içtikten sonra beraberindekilerle birlikte buradan ayrıldı.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.