Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Pınarbaşı; Hainlik Yapanların gözünün Yaşına Bakmayacağız!
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Pınarbaşı; Hainlik Yapanların gözünün Yaşına Bakmayacağız!

Dünya

Şanlıurfa Emniyet Müdürü Eyüp Pınarbaşı, kentte görev yapan basın mensupları ile bir araya gelerek önemli açıklamalarda bulundu.


Şanlıurfa Emniyet Müdürü Eyüp Pınarbaşı, kentte görev yapan basın mensupları ile bir araya gelerek önemli açıklamalarda bulundu. Polis evinde gerçekleşen toplantıya , Yerel TV Temsilciler, Gazeteciler ve Ajans temsilcileri katıldı.
Burada Şanlıurfa'nın Suriye sınırında, Suruç’ta, Ceylanpınar'da yaşanan olaylar hakkında kısa bir bilgilendirmede bulunan Müdür Pınarbaşı:" Şanlıurfa'da PTS sisteminin kapatılmasına yönelik yapılan istihbaratı çalışmalarımızda sistemi kapatan kişiler hakkında gerekli işlemleri tamamladık ve gerekli uygulamayı yerine getirdik. Düşünün bir devlet 14 yaşında aldığı genci büyütüyor, emek veriyor ve maaş almasına kadar emek veriyor. Bu şahıslar daha sonra kendilerini büyüten yetiştiren devletine hainlik yapıyor. Böyle bir zihniyet içerisinde olanlar bilsin ki kimsenin gözünün yaşına bakılmayacak ve hadlerini bildireceğiz" dedi.

Urfahaberler

 


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.