Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Bu "NASA"l Namusuzluk?
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Bu "NASA"l Namusuzluk?

Dünya

Amerikan Uzay ve Havacılık Dairesi’nin (NASA), İstanbul’da yapılacak Uzay Araştırmaları Komitesi (COSPAR) Konferansı’na temsilci yollamama kararı aldığı ortaya çıktı. bakın gerekçesi neymiş?


Amerikan Uzay ve Havacılık Dairesi’nin (NASA), İstanbul’da yapılacak Uzay Araştırmaları Komitesi (COSPAR) Konferansı’na temsilci yollamama kararı aldığı ortaya çıktı.

GEREKÇE GÜVENLİK


Gerekçe olarak da ABD Dışişleri Bakanlığı’nın Türkiye’ye yönelik seyahat uyarısı gösterilirken, bölgedeki güvensizlik ortamını sanki Amerikan yapmıyormuy gibi davranıyorlar. NASA’dan önemli sayıda çalışan ve taşeronun duyuru öncesinde İstanbul’a gelme planı yaptığı bildirildi.

Uzay araştırmalarını ve bilimsel bilgilerin paylaşımını uluslararası düzeyde teşvik eden 46 ülkenin üye olduğu COSPAR, 1958’den bu yana faaliyet gösteriyor.

COSPAR’ın İstanbul’da yapılacak 41’nci Konferansı’na, Çin, Japonya ve Avrupa Uzay Ajansı olmak üzere çok sayıda uluslararası organizasyonun yer alması bekleniyor.
KAYNAKHÜRRİYET


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.