Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Londra'da Bayram coşkusu
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Londra'da Bayram coşkusu

Dünya

İngiltere'nin başkenti Londra olmak üzere Müslümanların yoğun olarak yaşadığı bölgelerde, Kurban Bayramı büyük bir Coşkuyla idrak edildi.

LONDRA – Kuzey Londra'da İslami hizmetlerine Nur Kültürel Eğitim Derneği bünyesinde devam eden Said Nursî camiinde de değişik bölgelerden Kurban Bayramı namazı için bir araya gelen Müslümanlar büyük bir heyecan içinde bayramlaşarak hasret giderdi.

Namaz öncesinde verilen vaazda Hz İbrahim, Hz İsmail ve Hz Hacer'in verdiği mücadele göstermiş oldukları sadakat ve teslimiyet örnekleri anlatıldı. İngilizce ve Türkçe olarak verilen hutbede ise İslam Coğrafyasında Müslümanların yaşamış olduğu Sıkıntılar dile getirildi.
İngiltere'de yaşayan Müslüman'ların büyük çoğunluğunun aynı gün kutladığı Kurban Bayramı namazı, camilerin büyük çoğunluğunda yer kısıtlılığından dolayı birden fazla cemaat olarak kılındı.

Hutbenin akabinde geleneksel hala bayramlaşmadan sonra Said Nursi Camii yönetim kurulu tarafından cemaate ikramlarda bulunuldu. (İLKHA)







Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.