Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
İslam İşbirliği Teşkilatı’ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a destek
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

İslam İşbirliği Teşkilatı’ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a destek

Dünya

İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) tarafından yapılan açıklamada, darbe girişimi kınanarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek mesajı verildi.

İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT), yaptığı yazılı açıklamada, teşkilatın dönem başkanlığını yürüten Türkiye'de yaşanan darbe girişimini kınayarak, güvenlik, istikrar ve refahı tehlikeye düşürecek hiçbir girişimin kabul edilemez olduğunu bildirdi.

İİT açıklamasında, temel hak ve hürriyetlerin korunması, insan haklarına saygı gösterilmesi ve meşru yönetime sahip çıkılması gerektiğin vurgulayarak, "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki meşru seçilmiş yönetimi destekliyoruz. Bölge ve İslam aleminin güvenliğinin temelini oluşturan Türkiye'nin güvenlik ve istikrarı için her türlü darbe ve gayrimeşru müdahaleye karşıyız. Türkiye halkının seçimine saygı gösterilerek, olası sorunların anayasal kurumlar aracılığıyla çözülmesi gerektiğine inanıyoruz." ifadelerine yer verdi.

Açıklamada, halkın, uğruna birçok fedakarlığı göze alarak oluşturduğu bazı kurum ve kuruluşların, askerler tarafından ele geçirilerek darbeye teşebbüs edilmesinin kabul edilemez olduğu vurgulandı. (İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.