Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Hamas'tan Mescid-i Aksa için ortak strateji çağrısı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Hamas'tan Mescid-i Aksa için ortak strateji çağrısı

Dünya

Hamas, Siyonist işgal yönetiminin sık sık yaptığı baskınlar nedeniyle Mescid-i Aksa'yı himaye için ortak bir strateji oluşturulması çağrısında bulundu.


İslami Direniş Hareketi (Hamas), İsrail işgal yönetiminin Arap ülkelerinin iç sorunlarıyla meşgul olmasını fırsat bilerek Mescid-i Aksa'yı Yahudileştirme planlarını hayata geçirmeye çalıştığını belirterek ortak bir strateji oluşturulması çağrısında bulundu.

Hamas yayımladığı bildiride, Siyonist yönetimin, Mescid-i Aksa'ya yaptığı baskınlarla yeni bir emrivaki durum oluşturmaya çalıştığını vurgulayarak Mescid-i Aksa'yı himaye için Filistinlilerin ve Arapların ortak bir strateji benimsemeleri gerektiğini belirtti.

Çatışmaların asıl sebebinin Mescid-i Aksa olduğunu ifade eden Hamas, onu savunma görevinin öncelikle Filistinli direniş gruplara düştüğünü ifade etti.

Öte yandan son dönemlerde Yahudi yerleşimciler tarafından Mescid-i Aksa'ya düzenlenen baskınlarda artışlar olurken, İsrailli yetkililer de Mescid-i Aksa'nın ikiye bölünmesi çağrısında bulunuyor.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.