Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Güvenç Çarşı ve Pazarda incelemelerde bulundu
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Güvenç Çarşı ve Pazarda incelemelerde bulundu

Dünya

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, sabah namazının akabinde, günün ilk ışıklarıyla birlikte Eyyübiye İlçesinde incelemelerde bulunup vatandaşlarla bir araya geldi.

Şanlıurfa’nın Eyyübiye İlçesindeki Mezarlıklar, tarihi çarşı ve pazarlarından olan; Eskici Pazarı, Tütüncü Pazarı ve Medine Çarşılarında gezen Güvenç, sorunları yerinde inceleyerek gerekli çalışmalar için notlar aldı.

Sabahın ilk ışıklarıyla mesaisine başlayan Güvenç, ilk olarak Eyyübiye İlçesindeki mezarlıklar bölgesini gezdi. Büyükşehir Belediyesi tarafından ulaşım hizmeti veren otobüsleri denetleyerek, otobüslerin gidiş geliş saatleri ile doluluk oranlarını yerinde tespit etti. Otobüslerde vatandaşlarla sohbet eden Başkan Güvenç, sabah okula giden çocukları da sevindirmeyi ihmal etmedi ve sorunları dinledi. Güvenç’in bir sonraki durağı ise tarihi çarşı bölgesi oldu.

Başkan Güvenç, tarihi pazar ve çarşılar bölgesinde esnafın teşekkürüyle karşılandı. Bölgeye yaptırılan çatı ve düzenlemelerle daha güzel bir görünüme kavuşan tarihi çarşı için, çarşı esnafının duydukları memnuniyeti belirten afişlerle Başkan Güvenç’e ve ekibine teşekkür ettiler.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.