Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
BM Genel Kurulunda Tüm Dünyanın Vicdanına Seslendi
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

BM Genel Kurulunda Tüm Dünyanın Vicdanına Seslendi

Dünya

Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'nda konuşan Başkan Recep Tayyip Erdoğan, bir anda tüm dünyanın gündemine oturdu. Başkan Erdoğan'ın tarihe geçen sözleri #OurVoiceErdogan (Bizim sesimiz Erdoğan) hashtagi ile Trend Topic (TT) oldu.

Başkan Erdoğan'ın sözleri dünyanın gündeminde
Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'ndaki konuşması öncesi Twitter'da #OurVoiceErdogan (Bizim sesimiz Erdoğan) hashtagi Trend Topic (TT) oldu. İşte Başkan Erdoğan'ın tarihe geçen o sözleri...
Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'ndaki görüşmesi öncesi sözleri sosyal medyanın gündeminde.
Gözlerin çevrildiği Birleşmiş Milletler Genel Kurulu öncesi, Başkan Erdoğan'ın tarihe geçen sözleri #OurVoiceErdogan (Bizim sesimiz Erdoğan) hashtagi ile Trend Topic (TT) oldu.
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun da, #OurVoiceErdogan hashtagiyle bir paylaşım yaparak, "Dünyanın neresinde olursa olsun zalimin ve haksızlığın karşısında, mazlumun ve hakikatin yanında duran liderdir Recep Tayyip Erdoğan.Sesi olduğu sessizlerin duasıyla yılmadan, yıkılmadan yürümeye devam ediyor." dedi.
Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler (BM) Genel Kurulu'nda son 15 yılda yaptığı konuşmalarından derlenen fotoğrafları Instagram'dan paylaşmıştı. Paylaşımında daha önce yaptığı BM konuşmalarından fotoğraflara yer veren Başkan Erdoğan, "Son 15 yıldan 10 fotoğrafla BM konuşmalarımız... Nasıl ki yıllardır bu kürsüden tüm dünyaya gerçekleri ve hakkı haykırdıysak, bugün de aynı inançla, daha güçlü bir şekilde haykırıyoruz: Dünya 5'ten Büyüktür!" ifadelerini kullanmıştı.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.