Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
“AB ROADSHOW” ETKİNLİĞİ DÜZENLENECEK
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

“AB ROADSHOW” ETKİNLİĞİ DÜZENLENECEK

Dünya

Pazartesi günü Valilik eski meydan alanında AB Roadshow gerçekleştirilecek.

Avrupa Birliği Bilgi Merkezleri koordinasyonunda kadınlar, gençler ve KOBİ’lere yönelik çeşitli AB fırsatlarının, programlarının tanıtılması için organize edilen AB Roadshow’da çeşitli aktiviteler de düzenlenecek.

“Avrupa Günü” olarak kutlanan “9 Mayıs tarihi ve haftasında, Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu her yıl 9 Mayıs haftasında çeşitli etkinlikler düzenleniyor. Bu yıl, 9 Mayıs kutlamalarını Anadolu’ya da yaymak amacıyla, “Avrupa Birliği Yolda” sloganıyla yola çıkarak 7 ili kapsayan bir tanıtım gezisi düzenlenecek. Bu çerçevede, bir Avrupa Birliği tırı, Erzurum’dan başlayarak 7 ili ziyaret edecek ve bulunduğu illerde, çeşitli müzik ve eğlence gösterileri yapılacak. Bu 7 ildeki Avrupa Birliği Bilgi Merkezleri koordinasyonunda kadınlar, gençler ve KOBİ’lere yönelik çeşitli AB fırsatlarının, programlarının tanıtılması için aktiviteler de düzenlenecek.

Şanlıurfa’da 20.05.2013 Pazartesi Valilik eski meydan alanında gerçekleştirilecek olan AB Roadshow etkinliklerine Avrupa Birliği Üye Ülkelerin Büyükelçileri ile temsilcileri katılacak, katılan misafirler basın temsilcilerinin sorularını yanıtlayacak ve kısa röportajlar verecekler. 11:30-18:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek program akışı kapsamında DJ performansları, animasyonlar, yarışmalar, çocuk aktiviteleri düzenlenecek.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.