Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
80 çocuk sünnet ettirildi VİDEO
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

80 çocuk sünnet ettirildi VİDEO

Dünya

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Ticaret ve Sanayi Odası Konferans ve Düğün Salonunda Ay Işığım Derneği tarafından düzenlenen sünnet törenine katıldı.

Ay Işığım Derneği tarafından düzenlenen İstanbul’daki Şanlıurfalı işadamlarının finanse ettiği törende 80 çocuğun sünnet töreni gerçekleştirildi.

 

Düzenlenen sünnet töreninde konuşan Başkan Güvenç, sünnet edilen çocuklar ile organizasyonun düzenlenmesinde destek ve emek veren hayırseverleri tebrik ederek, “Bu organizasyonu yapan Ay Işığım derneğimizle İstanbul’daki değerli gönül dostu işadamlarımızı buradan tebrik ediyoruz. Şükranlarımızı ve tebriklerimiz sunuyoruz. Allah razı olsun. İnşallah bu gençlerimizin düğünlerini yapmayı ve katılmayı arzu ediyoruz” şeklinde konuştu.

 

Sünnet Törenine Başkan Celalettin Güvenç’in yanı sıra Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, İşadamları ve aileler katıldı. 


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.