banner2

 

Zulüm! Hakkın, adaletin tersidir. Tarih zulüm sahneleri ile doludur. Bazı zulümleri tarih kitaplarında okumuşuz.  Oda yalan söyleyen tarih utansın.  Kitaplarından devede kulak da olsa, aynel yakin zulümleri de gördük her gün yeni zulümlerle yatıp kalkıyoruz. Zulüm insan doğrama makinesidir. Soygun düzenlerini koruma zırhıdır. Zulümde adalet anlayışı sıfırdır. Bugün Teknolojiyi, sermayeyi ellerinde bulunduran gâvur kitlesi yöneticileri, Müslümanlara zulüm ediyorlar. Sadece gâvurlar mı? Maşa olan adi hasan, Hüseyin olanda zulüm ortağıdır. Yalan söyleyerek, bana benzerseniz kurtulursunuz diyerek zulmün devamında kiralık maşaları da kullanıyorlar… Demokrasi dediler, büyük bir yalan, laiklik dediler yalan, özgürlük dediler yalan, insan hakları dediler hepsi yalan. Çünkü Zalimlerin düzenleri yalan üzerine kurulmuş. Çalışmadan sömürme vasıtaları ile inek sağar gibi mazlum halkları sömürüyorlar bu kanlı gelirle servet elde ediyorlar. Silah üretiyorlar. Boğalar gibi Müslümanları boğuşturuyorlar gel keyfim gel, ne güzel bir dünya düzeni.

Bu kanlı düzeniniz batsın, yeryüzünde insana Müslümanlara yaptıklarınızı hiç bir vahşi hayvan yapmamış ve yapamaz. Hakkınızda İlahi tokat olan İrma kasırgası bir nebze bize nefes aldırıyor. Utanmadan Amerika’nın başındaki zalim BM genel kurulunda " Dünya da haydut devletler var " diyebiliyor asil haydut devlet kendileri olduğu hâlde. Irak’ı işgal eden milyonlarca Müslümanı katleden hem haydut hem de katil devlettir. Yaşam hakkini işgalde, öldürmede, sindirmede sömürmede, arayan sözde devletler tarihe haydut ve katil devletler olarak geçecektir. İslam coğrafyasında akıtılan mazlumun kanında hem zalimler hem haydut devletler bir gün boğulacak. Devlet eli ile halkını katleden katil Esed’i artik kimse konuşmuyor, belki Nobel adayı olabilir. Siyonist katil devlet İsrail yönetimine şu sıralarda kimse toz kondurmuyor. Sisinin zulmü, Libya da, Afganistan da, Irak ta yapılan zulümler çoktan unutulmuş. Şimdi kanlı ganimet paylaşımı mücadelesi veriliyor. Irak’ın Musul kentinde enkaz altından 2.500 Ceset çıkarılmış, kime ne? Göçten 2.500 Çoğu çocuk kadın Deniz sularında boğulmuş yine kime ne? Myanmar da Müslümanlara soy kırım yapılıyor es geç bunları, üstelik Myanmar Müslümanlarına zulmü yapan yönetim başı Nobel ödüllü.

İslam ülkeleri ne yapıyor yardım topluyor belki bu yardımlar bu katillerin ellerine veriliyor kahır olmamak elde değil. Ümmet büyük bir imtihandan geçiyor. Şimdi en önemli gündem maddesi Kuzey Irakta Referanduma kilitlenmiş, Ümmetin çok yetimleri varda, Kürtler ümmetin tam yetimleridir. Akli selimle Kürtlere sahip çıkılmadığı, elinden tutulmadığı için Kürtler hep gâvurun kucağında kendisini bulmuş bir halk.  Özelde herkes devlet kurabilir isterse Yahudi olsun ancak Kürtler devlet kuramaz. Türkçü, ırkçı, Kemalist,  şu an öyle haykırıyor. Devlet diye bir şeyde yok. Şu an, sadece bir referandum. Tozu dumana katanları anlamak mümkün değil. Düne kadar hedef tahtasına konanlar kırmızı halılarla karşılanıyordu, bayrakları Ankara’nın göbeğinde yankılanıyordu. Neymiş İsrail destekliyormuş, PKK da karşı çıkıyor. Bu çelişkileri birileri izah etsin. Türkiye’nin diş siyaseti çok zikzaklıdır. Meşru bir hak varsa o hakkin verilmesi kadar doğal bir şey olamaz.

İslam toplumunda ümmet anlayışı olmadığı için kadim bir ulus için devlet kurma neden birilerini uyuzluyor anlamakta zorluk çekiyorum. İnancımıza göre meşru bir hakkin verilmemesi de zulmün bir çeşididir. Müslüman yazarların çoğu kuzey Irak konusunda İslami kılıflar uydurarak tam bir ırkçılık zirvesinde, hem de Kemalizme rahmet okutuyorlar. Hakkin, adaletin olmadığı yerde zulüm nükseder. Denize düşenin yılana sarıldığı gibi. Dinimizde küfür tek millettir. Bu gün gizli kalmamak şartı ile küfür taraftarları hep beraberdirler Müslümanlara zulüm yapmak için projelerini uyguluyorlar. Başımızdakilerin bazıları da bu zulüm ekibine su taşımada saltanatları uğruna hiç bir vicdan azabı bile duymuyorlar. Bilerek bilmeyerek zulmün ortağı oluyorlar. Unutulmamalıdır ki zalimin zulmü varsa mazlumunda ahı vardır. Zulümle abad olunmaz, alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste. Mazlumun ahi indirir şahı, tüm zalimler insanlığın yüz karasıdır. Her canlının yaşama hakki kutsaldır. Daha adil bir dünya’da yaşamak dileğimle…

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.