banner2

Yel ve Sel tabii afetlerdir. Allah hepimizi bu afetlerden korusun. Tedbir almak bizden, takdir Allah tandır. Tabii afetler, sel ve yelden insanlık korunmak için tedbirler alırken, İnsanlığı yok eden, zilletle yaşamayı reva gören, İşgalde, sömürmede, öldürmede, Hak hukuk tanımamada, despot yönetimleri ile sözde Demokrasiye İman eden, başta ABD. AB. BM. NATO gibi oluşumlar Özelde İslam coğrafyası için genelde ise tüm insanlığa, tabii afetlerden daha şedit hem yel hem de sel felaketidir. Üstelik utanmadan, insanlıklarını yitirerek, İnsan hakları ihlalinde hak tanımazlar, hak hukuk ihlali bildirgesini yayınlıyorlar. Bu kadar yüzsüzlüğe, vicdansızlığa, hukuksuzluğa gerçek vicdan sahipleri tahammül edemiyor artık. Bu haydutların Irakta, Suriye’de, Libya’da, Mısırda, Filistin’de, Afganistan’da, Yemende, Mynmar’da, Keşmir’de, Doğu Türkistan da ve sayamayacağımız kutsal beldelerde yaptıkları, yıktıkları, işgal ettikleri, öldürdükleri, kısaca talan anlayışlarını hangi hukuk, hangi insan hakları mihengine vuracağız. Sanırım böyle gaddar bir kavim tarihte görülmemiştir.

15 Mart 2019 Cuma Günü Yeni Zelanda da Cuma Namazının kılındığı saatler de iki Camiye projeli bir terörist saldırısı olmuş, şehit elliden fazla Müslüman Şehit olmuş, bir o kadarda yaralı var. Bu gâvurun ilk saldırısı değil ki, saldırıları saymakla bitiremeyiz. Şehitlere Allahtan Rahmet, yaralılara acil şifalar dilerken, Batıl, atıl din kisveli katilleri de şiddetle kınıyorum. Bu olay karşısında Dünyaya Nizamat verenlerin olaya yaklaşımları katillerden farksızdır. İslam ülkeleri de narkozlu ve uykudadır. İslam ülkelerinin halkı değil, bazı liderler ayrı bir kahır abideleridir, en şiddetli alışılmış kınamayı, başta Sayın Başkanımız, Türkiye’miz ve yöneticileri, iktidar ve muhalefeti yapmış halkı ile beraber. Bunun dışında İran, Pakistan, başka İslam ülkelerinden fazla tepki göstereni görmedim. Kınamakla iş bitmiyor.

Rahmetli ERBAKAN, Bunlar güçten anlar diyordu ya, bana ne Amerika’dan haykırıyordu ya. Müslümanların düşmanları bu kadar belirginken, Bu sinsi düşmanlar Müslümanlar arasınada fitne tohumları ekmişler ta ki, iki yakası yan yana gelmesin. Taktikleri; Müslümanları dinden uzaklaştırmak, fakir bırakmak, ırkçılık tohumlarını ekmektir, ondan sonra yutmaktır. Gavur bu ilkelerinde başarılı olmuş denebilir. İslam Ülkeleri içerisinde şu an dik duran, dayatmaları kabul etmeyen tek ülke bizim ülkemizdir. Allah huzurumuzu bozmasın. Şu an görünen tabloda siyaset hırsı ile beşeri siyaset virüsü bulaşmış görünüyor. Liderlerin kırıcı dil kullanmaları iç barış adına hoş karşılanmıyor. Dış tehditlerin bertaraf olması için iç huzura çok ihtiyaç vardır. Hırsla tamahla koltuk sevdası ile bazen akıl göze iner, bu kötü hasletler sel ve yelden beterdir. Dikkatli olmak, birliği bozacak eylem söylemden kaçınmak başta siyasetçilerimizin görevidir. Son söz ayıdan post düşmandan dost olmaz diyerek sözü İslam Âlimi Üstat Bediüzzmana bırakıyorum üstadın uyarısı tüm ümmet fertlerinedir.

“EY BU VATAN GENÇLERİ; Frenkleri taklide çalışmayınız. Aya Avrupa’nın size ettikleri hadsiz zülüm adavetten sonra, hangi akılla onların Sefahat ve batıl, efkârlarına (Fikirlerine) İntiba edip, emniyet ediyorsunuz? Yok, yoksa fihane taklit edenler intiba değil, belki şuursuz olarak onların safına iltihak edip, kendi kendinizi ve kardeşlerinizi idam ediyorsunuz. Agâh olunuz ki, siz ahlaksızcasına intiba ettikçe, hamiyet davasında yalancılık ediyorsunuz. Çünkü şu surette intibaınız (Uymanız) Milliyetinize karşı bir istihfaftır (Hafife alma) ve millete bir istihzadır (Alay etmektir.) Devamla, “Yanlış anlaşılmasın, Avrupa ikidir; Birisi İsevilik Dini Hakikisinden aldığı feyizle hayatı ictimaiyey’i beşeriye nafi (Faydaları) sanatları ve adalet ve hakkaniyete hizmet eden fünunları takip eden, Diğeri ise, Felsefe’i tabiiyyenin Zulmetiyle, medeniyetin seyyiatını sefahate ve dalalete sevk eden bozulmuş ikinci Avrupa (  on yedinci Lem’a beşinci nota.) Körü körüne Avrupa’yı taklide çalışanların kulakları çınlasın. Birinci Avrupa’dan ( Bozulmamış hak Din olan İseviliğe bağlı ise)  fen, teknoloji, Faydalı kısımları yararlı şeyler alınabilir. İkinci Avrupa tipinde ideolojik olarak ateist anlayışlıdır ki, kesinlikle kaçınmak lazım. Ümmet görüşü düsturumuz olsun. Kuran, Sünnet, Fıkıh kılavumuz olsun yoksa yel ve sel felaketinden kurtulamayız… Vesselam.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.