banner2

Geçmişlerinde adaletsizlik yapan, halkı ezen ve sömürenlere Yazıklar olsun. Adaleti, (iyi insanların yaptığı otobanlarda) arayanlara yazıklar olsun. Vatan hainleri için yollara düşenlere yazıklar olsun. Bölücülerle, teröristlerle işbirliği yapanlara yazıklar olsun. 15 Temmuz şehit ve gazilerini bırakıp darbecilerin emrinde olanlara yazıklar olsun. Günlerce demokrasi nöbeti tutanların karşısında olanlara yazıklar olsun. Pensilvanya’nın ve Kandil’in emrinde olanlara yazıklar olsun. Dini ve vatanı için canını feda etmekten kaçınanlara yazıklar olsun. Kutsal mabetlerimiz olan Camilerimizin bir kısmını kendi partilerinin zimmetine geçiren ve bir kısmını ahıra çeviren bozuk zihniyete yazıklar olsun. O dönemlerde tamamı Müslüman olan halkın kanaat önderlerini ve din âlimlerini kurşuna dizenlere, Kur’an-i kerime, sünnete ve İslami değerlere hakaret edenlere lanet olsun.

 

Müslümanlara yobaz diyen batıl batılıların taklitçilerine ve hayranları olan ahmaklara yazıklar olsun. Halkın iyi niyetini suiistimal edenlere yazıklar olsun. Yalan siyasetle oy avcılığı yapan siyasilere yazıklar olsun. Yetkili ve etkili olup yandaşlarına devletin malını peşkeş çekenlere yazıklar olsun. Sözde halka hizmet için aday olan, kazandıktan sonra hizmeti ve halkı unutanlara yuh olsun. Zenginleri kayırıp fakirleri unutan idarecilere yazıklar olsun. Halkın arasında parasına ve makamına göre muamele yapanlara yazıklar olsun. Fakir fukaranın, garip gürebanın hakkını gasp edenlere yazıklar olsun. İkiyüzlü dönek riyakârlara yuh! Olsun.  LGBT iğrençliğini meşrulaştırmak isteyen Lut kavminin torunlarına ve onlara yardımcı olanlara lanet olsun!  

 

 O dönemde şapka takmadığı için kendi insanını katledenlere yazıklar olsun. Dersimde toplu katliam yapan dönemin iktidarlarına yazıklar olsun. Erkeklerin başındaki poşuları bile yasaklayan zihniyete yazıklar olsun. Rahmetli Âşık Veysel’i Ankara’ya sokmayan diktatörlere yazıklar olsun.  Altı yüz sene dünya’ya hüküm sürmüş ecdadının alfabesini kaldırıp bir gecede Latin alfabeye geçen, halkını cahil bırakanlara yazıklar olsun.

 

Günümüz Gençliğini atalarının mezar taşlarındaki yazıları okuyamamaya mahküm edenlere yazıklar olsun. Tümden yanlışa sapanlara, ölümleri siyasi malzeme yapanlara yazıklar olsun. Mala paraya tapanlara, Kibir ile uçanlara yazıklar olsun. Dünyalık heveslerine esir olanlara yazıklar olsun. Şeytana ve nefsine köle olanlara yazıklar olsun.  Allah’a isyan bayrağını açanlara, yazıklar olsun.  Allah Resulüne itaatte inatlaşanlara yazıklar olsun. Hak din olan İslam’dan yüz çevirenlere yazıklar olsun. Hakkı bırakıp batılın peşinden koşanlara yazıklar olsun.  Mahşer ve hesap gününe inanmayanlara eyvahlar olsun.

 

 Ashab-ı kiramın yolundan gitmeyenlere Yazıklar olsun.  Üç günlük dünya hayatı için ebedi hayat olan ahiretini satanlara Yazıklar olsun. Yeryüzünün gülü olan cennet vatanımıza ihanet edenlere lanet olsun. Satılmış kalemlere yazıklar olsun.  Maşalara, karaktersizlere yazıklar olsun. İnsana kıyanlara yazıklar olsun. Soyanlara Yazıklar olsun. Haram kazançla servet sahibi olanlara, yazıklar olsun. Faiz ve tefecilik yapıp yuva yıkanlara yazıklar olsun. Kadınları sermaye yapanlara Yazıklar olsun. Medeniyeti çıplaklıkta arayan namussuzlara yazıklar olsun.

 

Kur’an-ı sünnetten ayıranlara yazıklar olsun. Kişiliğini ve dinini, daha açığı, bütün mukaddeslerini ve değerlerini bir yana itenlere yazıklar olsun. Sözde Müslüman olmasına rağmen dinini küçük menfaatler karşılığında satanlara yazıklar olsun. Ortadoğu da Müslümanlar arasına fitne sokup Müslümanları birbirine kırdıran ve oluk oluk Müslüman kanının akmasına sebep olan Başta A.B.D olmak üzere bütün müsebbiplere Allah lanet etsin. Batılıların senaryolarına kanan sözde İslam ülkesi liderlerine yazıklar olsun. Bir türlü birlik olamayan İslam coğrafyasını batılılara peşkeş çeken hainlere yazıklar olsun. Terör örgütlerini sadece bölgemizi karıştırmak, zayıf düşürmek, bölmek, parçalamak ve masumların kanını akıtmak için icat eden batılılara lanet olsun.

 

Bu topraklar üzerinde yaşayan ve bu ülkenin kimliğini taşıyan her kim olursa olsun, mevki makamı, konumu, zengini, fakiri ne olursa olsun, her nerede yaşıyorsa yaşasın ihanet ve delalet içerisinde olanlara yazıklar olsun. Huzuru İslamın dışında batıl inançlarda arayanlara yazıklar olsun…  

 

Selamla kalın selamette kalın.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.