banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl Sanlıurfa Haber Urfa Haber Uluslararası Robot Yarışması nedir?

Yeşil bir Urfa için Ağaç Seferberliği Sürüyor

Şanlıurfa halkının yaşam standardını yükseltmeyi ilke edinen Büyükşehir Belediyesi, kadın, esnaf, yaşlı ve gençlerle her daim beraber olarak vatandaşın takdirini toplamaya devam ediyor. Kadının toplumda söz sahibi olmasını isteyen ve toplumun temel taşının kadın ve aile olduğunu her zaman belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, eşi Sema Çiftçi ile birlikte Kadın Destek Merkezi’nde kurs gören kadınlarla birlikte ağaç dikimi gerçekleştirdi. Ağaç dikim etkinliğinde gelişimin kadınla başladığını belirten Başkan Çiftçi, “Türkiye’nin en büyük projesini icra ediyoruz. Yeşil alan anlamında şehirde tek parça olarak Halil-ür Rahman Şehir Ormanımız ile birlikte GAP Vadisi 3 buçuk milyon metrekarelik bir alan ağaçlandırıyor. Park Bahçeler Daire Başkanlığımızın çok güzel bir çalışmasıdır. Ön tarafta Eğitim Kampüsü tamamlandı. Yan tarafında şehir hastanemizin çalışması yapılıyor. Yanında da Bilim Merkezi’nin temeli atıldı. Dikeceğiniz bu ağaçlar 10 yıl sonra Şanlıurfa’nın kalbinde kalacak. Çok güzel bir yeri hep birlikte ağaçlandırıyoruz. Bu alana 2 milyon ağaç dikiliyor. Şanlıurfa artık vizyonunu belirlemiş. Şehir ve çalışma kadroları olarak, kadınımız, esnafımız, teşkilatlarımız olarak buna inanıyoruz. Eğer yarın kıyametin kopacağını bilseniz, bugün elinizdeki ağacı dikeceksiniz. Ağaç medeniyettir. Şanlıurfa gelişmek istiyorsa kadından başlayacak. Ailenin sahibi annedir. Çocuklarımızı, eşimizi, kendimizi, geliştirirsek, şehrimizle ilgilenirsek Şanlıurfa güzel olur” dedi.
Kadınlara birlikte ağaç dikimi gerçekleştiren Başkan Nihat Çiftçi, etkinliğin ardından kadınlarla sohbet ederek talep ve önerileri dinledi.
 

Anahtar Kelimeler:
Yeşil Bir Urfa
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.