banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Gaziantep Haliliye Belediyesi Akçakale

Yeniden Refah Partisi’nden Gıda Kanuna Sert Tepki!


Hükümet yetkilileri tarafından mecliste TBMM’ye sunulan gıda kanunun kabul edilebilir hiçbir yanının olmadığını vurgulayan Yeniden Refah Partisi İl Başkanı İsmail Demir, Siyonist Bill & Melinda Gates Vakfı ile Tarım Ve Orman Bakanlığı’nın sessiz sedasız protokol imzalandığını söyledi.
“Gıda ile ilgili olarak konuşmak neden yasaklanıyor, gizlenen nedir?”
Gıda kanunu hakkında açıklama yaparak, hükümet yetkililerine seslenen Başkan İsmail Demir, şu iddialara yer vererek, hükümet yetkililerini eleştirdi; “Yeniden Refah Partisi olarak ata tohumumuzun desteklenmesi gerekir. Geçtiğimiz Temmuz ayında Ayasofya Camii gündemde iken TBMM’ye sunulan teklifle anayasanın 26.maddesini yok sayarak, gıda ve beslenme konusunda konuşma, yazma ve haber yasağı getiriliyor. Bu yasakla birlikte Gıda Bilim Kurulu kuruluyor. Bu kurul izinsiz konuşan, yazan ve haber yapana 50 bin TL ceza verecek. Siyonist Bill & Melinda Gates Vakfı ile T.C. Tarım Ve Orman Bakanlığı’nın sessiz sedasız imzaladığı protokolün içeriği bilinmiyor. Gıda ile ilgili olarak konuşmak neden yasaklanıyor, gizlenen nedir? Örneğin bir vatandaş veya bir doktor, Peygamber efendimizin hadisi olan “Ölüm dışında hiçbir hastalık yoktur ki, çörek otunda onun için bir deva bulunmasın” gibi ve benzer bir Hadis-i Şerifi paylaşırsa, tavsiye ederse bu kanuna göre güya “bilimsel değil” denilerek o kişiler ağır para cezası ödemek zorunda bırakılacak. “Bill Gates” denilen nesilleri yok etmeye ant içmiş Yahudi Siyonist şeytanın Türkiye Cumhuriyeti Tarım Ve Orman Bakanlığı’nda ne gibi bir işi olabilir? Ayrıca Amerika’dan kovulan en büyük destekçisi olan katil Bill Gates Vakfı ve nesilleri ifsat eden ilaç şirketleri olan “Dünya Sağlık Örgütü” denilen yapıya Türkiye’de ofis açılması saçmalığı ne ile açıklana bilinir? Bu örgüt bize şifa mı dağıtacak? Bu soruları Sağlık Bakanlığımıza soruyoruz. Davos’ ta Yahudi’ye, “One minute” derken, kendi vatanında bu katile neden aynı tepki verilmiyor. Bugün TBMM genel kurulunda görüşülecek olan bu kanun maddesini iptal edip, acilen yerli, yararlı ve milli gıdaya geçilmeli ve tek kullanımlık tohum değil ata tohumumuz desteklenmelidir. Bayer ve Monsanto’nun tarımdan elleri çektirilmelidir. Nesli ve geleceği ifsat eden bu karanlık çalışmalara imza atan yetki sahiplerine Bakara süresinin 205. ayeti ile sesleniyoruz “O işbaşına geçti mi yeryüzünde bozgunculuk çıkarmaya, ekini ve nesli helak etmeye çaba harcar. Allah ise bozgunculuğu sevmez”
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.