banner2
Öne Çıkanlar haber karbonmonoksit Karbonmonoksit Zehirlenmesi Önlemleri Nelerdir Başkan Kuş: Merkezde Sanayiye İzin Vermeyeceğiz Yeşilova

Vali Erin, tedbirler konusunda uyarılarda bulundu

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, koronavirüs yayılımında en riskli kamu kuruluşlarından olan İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü ile Haliliye İlçe Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğünde denetlemelerde bulunarak, çalışanlara tedbirler konusunda uyarılarda bulundu.
Hastanelerden sonra vatandaşların en fazla girip çıktığı, bireysel olarak işlem yapmak zorunda kaldığı Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüklerinin salgının yayılma imkânı bulduğu en riskli ortamlardan biri olduğunu belirten Vali Erin, İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü ile Haliliye İlçe Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğünde alınan tedbirleri inceledi.
Kurum müdürleri ve çalışanlarla sohbet ederek, alınan tedbirleri istişare eden Vali Erin, vatandaşlara da kuruma gelmeden yapılabilecek işlemlerini e-devlet üzerinden yapmalarını, randevusuz işlem yapmaya gelmemeleri uyarısında bulundu.
İşlem yapmak için Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğüne gelen vatandaşlarla da sohbet ederek sorun ve taleplerini dinleyen Vali Erin, salgın riskini önlemeye karşılık tüm kamu kuruluşlarında olduğu gibi Nüfus Müdürlüklerinde de tedbirlerin alındığını, çalışanların ve vatandaşların maske, sosyal mesafe ve temizlik kurallarına titizlikle riayet etmelerini rica etti.
Koronavirüs salgın riskini önlemeye yönelik tedbirler kapsamında özel sektör işletmelerinde olduğu gibi kamu kuruluşlarında da birçok tedbir alınarak hayata geçirilmişti. Bu kapsamda Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüklerinde de ALO 199 randevu sisteminin kapsamı genişletilmiş, müdürlüklerde işlem yapılan alanlarda vatandaşlarla çalışanlar arasına şeffaf koruyucu bariyerler konulmuş, el dezenfektan üniteleri hizmete sunulmuştu. 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.