banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Vali Erin, Akçakale’de Yaralı Askerleri Ziyaret Etti

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Telabyad’da Türk Silahlı Kuvvetleri ve Suriye Milli Ordusu askerlerinin bulunduğu kontrol noktasına terör örgütü tarafından düzenlenen bombalı intihar saldırısında yaralanan Mehmetçikleri tedavi gördükleri hastanede ziyaret etti.
Akçakale Devlet Hastanesinde tedavi gören yaralı askerlerin sağlık durumları hakkında doktorlardan bilgi alan Vali Erin,  kahraman askerleri tek tek ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.
Barış Pınarı Harekatı ile terör örgütlerinden temizlenerek güvenli hale getirilen Telabyad’a sızmaya çalışan teröristler, kontrol noktasında yakalanacaklarını anlayınca intihar saldırısı düzenlemişti. Hafta sonu gerçekleşen hain saldırıda, Suriye Milli Ordusuna mensup bir personel şehit düşerken, kontrol noktasında görev yapan bir Mehmetçik ağır yaralanmıştı.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.