banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

Urfa siyasetçilerini Ankara'da buluşturan düğün VİDEO

Ankara Ticaret Odasında düzenlenen düğüne TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Ak Parti MKYK üyesi Abdülkadir Aksu, Urfa Milletvekillerinden Mehmet Akyürek, Halil Özcan, Kasım Gülpınar, Mahmut Kaçar, Abdulkadir Emin Önen, Zeynep Karahan Uslu, Abdulkerim Gök, Tarım Bakanlığı müsteşarı Dr. Ferhat Şelli, Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanı Yusuf Eğilmez, Ak Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç, İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Yavuz, Bozova Belediye Başkanı Hasan Arusoğlu, Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz, Birecik Belediye Başkanı Faruk Pınarbaşı, Konuklu Belediye Başkanı Halef Yıldız, Akçakale Eski Belediyesi Başkanı Ahmet Akay, Haliliye İlçe Başkanı İbrahim Halil Kızılelma, Ak Parti Karaköprü İlçe Başkanı Faruk Badıllı, Şanlıurfa Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Kaya, yardımcısı Ömer Eyüpoğlu,  Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Fethi Şimşek, yönetim kurulu üyelerinden Feridun Geçgel, Gökhan Gökmen, Nabi Kırmızı, Vedat Bucak, Aslan Akyürek, Mehmet Çavuş, Ak Parti Eyyübiye Belediye Başkan Aday adayı Mehmet Ekinci, Haliliye Belediye Başkan Aday adayı İbrahim Güllüoğlu, İş adamları Fevzi Demirkol, Mustafa Akyürek, Şerdil Karahan, Reşit Beşaltı’nın yanı sıra çok sayıda tanınan simalar ve yaklaşık bin davetli katıldı.

Bakanlar şahitlik yaptı

Ömer Eyüpoğlu ile Derya Gülel'in nikah şahitliğini, Cemil Çiçek, Abdulkadir Aksu, Faruk Çelik ve Ak Parti Elazığ Milletvekili Necati Çetinkaya yaptı. Genç çiftin evet demeleri sonrası atılan imzaların ardından evlilik cüzdanını Gelin Derya Gülel’e teslim eden TBMM Başkanı Cemil Çiçek, genç çifti tebrik edip mutluluk diledi.

Kürtçe ve Türkçe türkülerin söylendiği görkemli düğünde Gelin ve Damat çiftçi ilk danslarını gerçekleştirdi. Dans sonrası düğün yerini davullu zurnalı halaya bıraktı.

Vekil başı çekti dolarlar havada uçuştu

Abdülkadir Aksu ile Elazığ Milletvekili Necati Çetinkaya, Milletvekili ve aynı zaman ev sahibi Seydi Eyüpoğlu ile birlikte halay çekti. Halaya çıkan muhteşem üçlünün üzerine davetliler dolar atma yarışını girdi. Dakikalarca halay çeken Vekil Seydi Eyüpoğlu ve Bakan Abdulkadir Aksu’ya davetliler dolar atabilmek için adeta birbirleriyle yarıştı.

Çetinkaya, mahalli sanatçıların söylediği türkülere de eşlik etmeyi ihmal etmedi. Söylenen türkülerin ardından Cemil Çiçek'in milletvekili Çetinkaya'ya yaptığı espri ise renkli anların yaşanmasına neden oldu. Yere düşen dolarları toplamak ise salon görevlilerine kaldı. Avuçlanarak toplanılan yüzlerce 1’lik banknot dolarlar bir bavul içerisinde saklandı.

Saatlerce süren düğün sonrası Gelin ve damada takı takma töreni başladı. İlk olarak damadın babası Milletvekili Seydi Eyüpoğlu Gelin Derya Gülel’e ağırlığınca altın taktı. Ardından davetliler takı takabilmek için kuyruk oluşturdu. Gelin Derya Gülel’in üzerine takılan ağır gelmesi üzerine yedek bir çanta getirtilerek yardımcı olundu. Damat ve Geline takılamayan altınlar çanta içerisinde saklandı.

Eyüpoğlu ve Gülel ailesinin düğünü gece yarısı son buldu.

Kaynak: Urfastar.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.