banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

Urfa Şehidini Toprağa Verdi

Ağrı Doğubeyazıt’ta, Gürbulak Gümrük Müdürlüğü personelini taşıyan araca yapılan terör saldırısı sonucu şehit düşen Gümrük Muhafaza Memuru Mustafa Türk, memleketi Şanlıurfa’da düzenlenen törenle toprağa verildi.
Osmanbey’deki Şanlıurfa Şehitliğine getirilen Şehit Mustafa Türk için, burada öğlen namazına müteakiben tören düzenlendi. Şehitlerin manevi huzurunda saygı duruşu ve şehidin özgeçmişinin okunmasının ardından bir konuşma yapan Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, “Aziz şehidimize Cenab-ı Allah’tan rahmet, annesine, babasına, kardeşlerine, eşine, çocuklarına ve milletimize başsağlığı diliyorum. Ailesinin yaşadığı ızdırabı yüreğimizde hissettiğimizi ve paylaştığımızı ifade ediyor, onların yüreğini yakan bu acı karşısında, Cenab-ı Allah’ın kendilerine sabr-ı cemil ihsan etmesini niyaz ediyorum.” dedi.
Yapılan dualar ve İl Müftüsü Mehmet Taştan’ın kıldırdığı cenaze namazının ardından helallik alınan Şehit Mustafa Türk’ün cenazesi, tekbirlerle götürüldüğü şehitlikte toprağa verildi.
Şehit Mustafa Türk’ün 2016 yılında Ağrı Gürbulak Gümrük Müdürlüğünde göreve başladığı, evli ve iki çocuk babası olduğu öğrenildi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.