banner2
Öne Çıkanlar teog news Nihat Çiftçi HAMEDO Candeias

Urfa Merkez Ve Kırsalda Karla Mücadele Ediyor

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kar yağışının başladığı ilk andan itibaren sahaya inerek çalışmalara başladı. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri ile Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı ekipler, araçlarla kent merkezi ve ilçelerde kar küreme ve tuzlama çalışmasına katılıyor.

Kamyonlara yüklenen tuzlar, araçlar vasıtasıyla yollara serpilerek buzlanmayı önlerken kar küreme araçları da kapanan yolları açarak araçların ve vatandaşların geçişlerini kolaylaştırmak için çalışmalarını sürdürüyor.

KIRSALDA BEYAZ ÖRTÜYLE MÜCADELE 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı ekipleri de beyaz örtüyle mücadelesini ilçelerde sürdürüyor. Siverek, Birecik, Halfeti, Haliliye ilçelerinde devam eden çalışmalar kapsamında kapanan yollar açılıyor. Tuzlama çalışmaları devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi Halfeti ilçesi Argıl Karaotlak güzergâhında kar yağışı nedeniyle kapanan yolda yürüttüğü çalışmalarla yolu tekrar ulaşıma açtı. Siverek ilçesine bağlı Büyük Tepe güzergâhı ile Siverek ilçesi Orta Köy Güldogru güzergâhında tuzlama çalışmaları ise devam ediyor. Haliliye ilçesi Göktepe Derman Gürpınar güzergâhında kar temizleme çalışmalarını sürdüren ekipler kapanan yolları kısa sürede tekrar açmak için titizlikle çalışıyor.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.