banner2
Öne Çıkanlar PapeAlioune Ndıaye Kökünü Kurutma Operasyonu Dergah Camisi İmam Hatibi İbrahim Onat Tamircileri Sanat Esnaf Odası Odalar Birlik Başkanı Mehmet Şefik Bakay

Urfa'da Gazinin Nişan Yüzüğünü Başkan Yavuz Taktı

Şırnak’ta 2016 Yılında Pkk Terör örgütüyle girdiği çatışmada yaralanarak Gazi olan Tankçı Sözleşmeli Er Mahmut Topçu’nun nişan töreni yapıldı. Törene Şanlıurfa Şehit Aileler Dernek Başkanı Mehmet Yavuz ve Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı Mehmet Ay katıldı.

Haliliye’de yapılan törende covid-19 dolayı büyük tedbirler alınan düğünde bir konuşma yapan Şanlıurfa Şehit Aileler Dernek Başkan Mehmet Yavuz, Gençlerimizin bu mutlu gönünde aralarında olmaktan gurur duymaktayım. Covıd-19 dolayı düğüne katılamayan Şanlıurfa Valimiz Abdullah Erin 20. Zırhlı Tugay Komutanımız Tuğgeneral Oktay Ağbuga Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül ve Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürümüz Hasan Bilici’nin selamları var inşallah Covıd-19 bitiğinde düğüne katılacaklar. Kahraman Gazimiz Mahmut Topçu vatan için kahramanca pkk terör girdiği çatışmada yaralanarak gazi olmuştur. Devlet, Dernek ve millet olarak Gazimiz Mahmut Topçu ile gurur doyuyoruz. Şehit Ailelerimizin ve Gazilerimizin Acılarında yanlarında olduğumuz gibi bu mutlu anlarında da yanlarındayız. İnşallah hayırlı olur" dedi.

Nişanlanan gençlerin üç S kuralına riayet etmelerini isteyen Başkan Yavuz, üç S kuralını şu şekilde açıkladı: Sevgi, saygı ve sabır."
Dua edildikten sonra yüzükler Şanlıurfa Şehit Aileler Dernek Başkanı Mehmet Yavuz ve Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı Mehmet Ay tarafından takıldı.

Gazinin babası Halil Topçu  "Bu mutlu anımızda bizleri yalnız bırakmayan başta başkanımız olmak üzere herkese şükranlarınızı sunuyoruz." diye ifade etti.

Daha sonra Gazi Mahmut Topçu ve gelin adayı Efsane Demir, törene katılanların tebriklerini kabul etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.