banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

ŞUSKİ’nin altyapı çalışmaları sürüyor

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'ün talimatlarıyla Karaköprü ilçesi Akziyaret bölgesindeki Hamurkesen ve Pınarbaşı Mahalleleri ile Akziyaret arasındaki kanalizasyon deşarj sorununa çözüm bulmak için kolları sıvayan ŞUSKİ ekipleri çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Beyazgül'ün göreve gelmesi ile birlikte saha temasları sırasında vatandaşlara söz verdiği Akziyaret'teki altyapı yatırımları ŞUSKİ'deki ekip ve araçların adeta seferberlik edilmesi ile hız kazandı. ŞUSKİ ekipleri, 4 bin 800 metrelik mesafeyi kapsayan Akziyaret bölgesindeki güzergâhta güvenlik tedbirleri alarak yer yer 5 metreye varan derinlikte uygulamasına devam ediyor.

VATANDAŞLARDAN BAŞKAN BEYAZGÜL'E TEŞEKKÜR

Şanlıurfa'nın Büyükşehir statüsünü kazanmasından önceki süreçlerden bugüne kadar gelen sorunun Başkan Beyazgül ile çözüme kavuştuğunu belirten Pınarbaşı Mahallesi sakinleri, "Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül'e ve tüm ekibine teşekkür ediyoruz. ŞUSKİ ekipleri gece gündüz demeden altyapı sorunumuzu çözüme kavuşturmak için çalışıyorlar. Şanlıurfa'mıza yakışan bir çalışma görüyoruz. Tüm vatandaşlar olarak memnunuz" diye konuştu. 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.