banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

ŞUSKİ Hilvan'da Hat Döşüyor

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün talimatları ile ŞUSKİ Genel Müdürlüğünce yürütülen alt yapı çalışmaları kapsamında Şanlıurfa’nın tümünde hummalı bir çalışma yürütülüyor. Kalıcı hizmetler üretmek için asırlık çalışmalara imza atan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfa'da büyük bir gelişim ve dönüşümü gerçekleştirirken, aynı hizmeti tüm kent merkezi ve ilçelere de yayıyor.

Alt yapı çalışmalarını aralıksız sürdüren ŞUSKİ Genel Müdürlüğü, personel, iş makinesi ve teknik imkânları ile tüm olanaklarını kullanarak hizmet etmeye devam ediyor.

Hilvan ilçesindeki alt yapı eksikliklerini kısa bir sürede tamamlamayı hedefleyen ŞUSKİ Genel Müdürlüğü, sahada uyguladığı kanalizasyon hattı döşeme işlerinde altyapı sıkıntısına tam anlamıyla son vermek için yaklaşık 4 bin 200 metre döşeyerek çalışmaları tekniğine uygun bir şekilde yürütüyor.

HİLVAN İLÇE HALKINDAN BAŞKAN BEYAZGÜL’E TEŞEKKÜR
Hilvan ilçesindeki alt yapı çalışmalarının sorunsuz bir şekilde yürütüldüğünü ve hizmetlerden memnun olduklarını belirten ilçe sakinleri “Hilvan ilçesindeki alt yapı çalışmaları için ŞUSKİ Genel Müdürlüğüne ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e çok teşekkür ederiz. Büyükşehir’in hizmetlerini ve çalışmalarını takdir ediyoruz” dediler.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.