banner2
Öne Çıkanlar Urfa Sanlıurfa Sanlıurfa Haber Balıklıgöl Şanlıurfaspor

SURUÇ'UN ALT YAPI SORUNUNA NEŞTER



Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, Büyükşehir Belediyesi'nin eş zamanlı olarak Değirmen Mahallesi, Emniyet Mahallesi, Sanayi Sitesi, İlçe Devlet Hastanesi, Namık Kemal Bulvarı ve Aligör Mahalleleri olmak üzere 6 farklı noktada başlattığı sıcak asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Çiftçi "Bir ay önce sanayi sitemize 82 bin metrekarelik kilitli parke taşı döşeme işlemini gerçekleştirdik. Suruç ilçemiz ile ilgili olarak Milletvekillerimizle istişare halindeyiz. Her ilçemizi aynı görüyoruz. Tüm insanlar bizim için kıymetlidir. Hizmet noktasında Büyükşehir olarak adil bir yaklaşımımız olacaktır. Her ilçemize imkanlar çerçevesinde en iyi hizmeti götüreceğiz. Suruç ilçemizde bu ilçelerimizden birisidir" diyerek konuşmasını sürdürdü.

SURUÇ'UN ALT YAPI SORUNUNA NEŞTER

Suruç'un büyük sorunlarının olduğunun altını çizen Başkan Nihat Çiftçi, Suruç'un alt yapı çalışma projesinin tamamladıklarını ve projenin ihale aşamasına geldiğini söyleyerek, "Suruç ilçemizin içme suyu ve arıtma projesinin ihalesini gerçekleştireceğiz. Suruç ilçemizin geleceğini biz kurtarmak istiyoruz. Düşünce ve eğilim ne olursa olsun biz insana insan gözü ile bakıyoruz. Biz belediyeci olarak kendimiz halkın hizmetkarı olarak nitelendiriyoruz. Suruçlu vatandaşlarımız hazırlık programlarımızın devreye girmesi ile birlikte göreceklerdir ki gerek yeşil alanlardaki artışlar, gerekse gençlik ve spor merkezindeki artışların yanı sıra çarşı merkezinde yapacağımız düzenlemeler ile yepyeni bir ilçe görünümüne kavuşturmayı hedefliyoruz" dedi.

ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

Programı kapsamında, Suruç Kaymakamı Abdullah Çiftçi ile birlikte Bilgi Orta Okulunu ziyaret eden Başkan Nihat Çiftçi, burada öğrencilerle bir araya geldi. Okuldaki öğrencilerle bir süre sohbet eden Başkan Çiftçi, Büyükşehir Belediyesinin okul çantası ve kırtasiye malzemelerini öğrencilere hediye etti.

Bilgi Orta Okulunda Suruç Kalkınma Derneği tarafından yaptırılan ve  Kaymakam Abdullah Çiftçi'nin adı verilen çok amaçlı konferans salonunu Suruç Kaymakamı Abdullah Çiftçi ile birlikte açılışını yapan Başkan Çiftçi, salonun öğrencilere hayırlı olmasını diledi.

İLÇELERİMİZDEKİ SPOR MERKEZLERİMİZİ AKTİF HALE GETİRMEK İSTİYORUZ

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ve Suruç Kaymakamı Abdullah Çiftçi daha sonra ilçedeki spor merkezlerini ziyaret ederek Suruç Gençlik Spor Futbol Takımı ile bir araya geldi.

Gençlik merkezleriyle ilgili olarak Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük ile de bir görüşme gerçekleştirdiğini belirten Başkan Çiftçi "İlçelerimizdeki spor merkezlerimizi aktif hale getirmek istiyoruz. Bu tesislerimizi hem spor akademisi olarak, hem de uygulamalı eğitim verilebilecek merkezler haline getirmek istiyoruz. Bu merkezlere uzman kadroları atayıp geleceğe iyi ve donanımlı bir gençlik kazandırmayı hedefliyoruz. Yeteneklerine göre farklı branşlara yönlendirdiğimiz bütün gençleri Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi bünyesinde lisanlı sporcular yapacağız. Bu konu ile ilgili de çalışmaların başladığı müjdesini tüm gençlerimize veriyorum" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.