banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Beştepe Millet Camii Eyyübiye Kaymakamı Oktay Kaya

Siverek Belediyesi sahip çıktı

Siverek ilçe merkezine 35 kilometre uzaklıktaki Bağlık Mahallesinde imkânsızlıklar içinde yaşayan Feride ve Mehmet Emin İpek çifti, 4 ay önce Diyarbakır Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nde prematüre üçüz kız bebeklerini kucağına almış, bebeklerin ihtiyaçlarını yapamadığı için yardım istemişti.


Haberin medyada yer alması üzerine Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz, üçüzlere malzeme yardımının yapılması talimatını verdi. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğünce üçüzler için bez ve mama, ailece için ise giyecek, gıda malzemesi ile oyuncakları aileye teslim etti.
Belediye Sosyal Yardım İşleri Müdür Vekili Eyüp Tahtacı, yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

“Üçüz bebeklerimizin ailesi kırsal alanda yaşıyor. Ekonomik durumları iyi olmadığını öğrenilmesinin ardından Belediye Başkanımız Resul Yılmaz’ın talimatıyla üçüzlere mama gibi ihtiyaç malzemelerinin dışında diğer çocuklara da elbise aileye gıda malzemeleri getirip teslim ettik. Bundan sonra da üçüz beklerimize yardımcı olacağız”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.