banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Şengöz ailesinin mutlu günü

Şanlıurfa zabıta emeklisi Reşit Şengöz'ün oğlu ile Şanlıurfa Büyükşehir Basın Halkla ve ilişkiler Daire Başkanı Mithat Şengöz'un kardeşi Hakan Şengöz yapılan mevlütlü düğünle dünya evine girdi.

Şanlıurfa Yenişehir çamlıkta mevlütlü yapılan düğünde Şengöz ve Demir ailesinin mutlu gününün de yanlız bırakmayan, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi daire başkanları, Kurum amirleri, STK temsilcileri, Siyasetçi, İşş adamı, Belediye çalışanları Basın mensupları ile çok sayıda davetli katıldı.
Şanlıurfa Büyükşehir Basın Halkla ve ilişkiler Daire Başkanı Mithat Şengöz gelen konukları kapıda karşıladı. Züleyha Demir ile Hakan Şengöz davetlerle tek tek dolaşarak teşekkür etti. İlahi gurubuna semazenler eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.