banner2
Öne Çıkanlar teog news mehmet ekinci Nihat Çiftçi Akhisar Belediyespor

Şanlıurfa’da Muhammed Mursi İçin Gıyabi Cenaze Namazı Kılındı

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, yargılandığı mahkemedeki duruşma esnasında hayatını kaybeden Mısır’ın ilk seçilmiş Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi için Şanlıurfa Dergah Camii’nde kılınan gıyabi cenaze namazına katıldı.

Vali Erin, bugün öğlen namazı akabinde Şanlıurfa Dergah Camii’nde kılınan gıyabi cenaze namazına iştirak etti. Dergah Camii’nde toplanan vatandaşlar, öğlen namazından sonra kılınan gıyabi cenaze namazının ardından Mısır Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi için dua ettiler.

Namazdan sonra vatandaşlarla sohbet eden Vali Erin, Mısır’ın demokratik yöntemlerle seçilmiş ilk Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi’nin dün mahkeme salonundaki duruşma sırasında hayatını kaybettiğini hatırlatarak, “İslam alemi için büyük bir kayıp. Allah mekanını cennet eylesin” dedi.

2013 yılından bu yana tutuklu bulunan Mısır Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi, hakkında açılan davalar sonucu 48 yıl hapse mahkum edilmişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.