banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Şanlıurfaspor Harran Üniversitesi Urfa Haberleri

Urfa’da çocuklar yazın havuza koştu

 

Sosyal sorumluluk projesi kapsamında emsal niteliğinde bir uygulama imza atarak 7'den 70'e tüm vatandaşların takdirini kazanan Büyükşehir Belediyesi, geçmiş dönemlerde yaşanan boğulma ve yaralanma vakalarını en asgariye indirerek tüm havuzlarında ücretsiz hizmet veriyor.

Sosyal aktivite alanında gençleri spora teşvik eden Büyükşehir Belediyesi, yaşamın her alanında yaşam kalitesini yükseltmeyi hedefliyor.

Haftanın farklı günlerinde uzman öğreticiler tarafından çocuklara yüzme kursu verilirken 5 yıldızlı otel hizmetini aratmayan ŞUTİM kapalı yüzme havuzunda ise haftanın 3 günü kadınlara yönelik yüzme seansı veriliyor.

Büyükşehir Belediyesi tarafından Yenice yüzme havuzunda ücretsiz yüzme keyfi yaşayan 12 yaşındaki Abdullah Kepçeli, "Büyükşehir Belediyesi'nin yapmış olduğu yüzme havuzları olmadan önce kanallarda yüzüyorduk. Arkadaşlarımız burada boğuluyordu, şimdi ise ücretsiz bir şekilde yüzme havuzlarında yüzerek keyifli vakitler geçiriyoruz. Hizmetlerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'ye teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Ayrıca Şanlıurfa kent merkezinde hizmet veren Beykapısı ve Kapalı Yüzme havuzlarında, çocuklar için kurslar düzenleniyor. Bu kapsamda haftanın iki günü uzmanlar öğreticiler tarafında doğru bir şekilde yüzme eğitimi alan çocuklar, sportif aktivitelerini düzenli bir şekilde yapıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.