banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

Şanlıurfa’da 500 Kişiye  İstihdam imkanı


Afyon, Urfa ve İstanbul lokasyonlarında 1500’den fazla kişiye sağladığı istihdamla Türkiye’nin en kapsamlı hizmet veren çağrı merkezlerinden biri olan; finans, telekomünikasyon, e-ticaret, sağlık gibi pek çok sektöre müşteri hizmetleri, tele satış, destek hizmetleri gibi çeşitli konularda A’dan Z’ye uzaktan hizmet veren Tempo Çağrı MerkeziŞanlıurfa’da 500 kişiye iş imkanı sağlıyor.

Şanlıurfa’da Çözüm ortağı İvme İletişim San. ve Tic. A.Ş. ile hizmet veren Tempo Çağrı Merkezi’ne yeni alımların yapılacağı duyuruldu. Açmış olduğu yeni lokasyonlarla bir yandan bölge gelişimine katkı sağlarken bir yandan da gençler için kariyer olanağı sunan Tempo  2012’de açtığı ‘Tempo Şanlıurfa Çağrı Merkezi’nde2014 yılının ilk yarısında Müşteri Temsilcisi olarak görevyapacak 500 eleman alacak.
Şanlıurfa İŞKUR İl Müdürü NecdetKarasevda 500 kişilik istihdam projesinin Urfa’nın sosyal ve ekonomik hayatına katkıda bulunacağına işaret etti. Konuya ilişkin bilgi veren Tempo Çağrı Merkezi İnsan Kaynakları Direktörü Özgül Topkan, yeni başvuruları beklediklerini söyleyerek, projeyi Tempo iş ortağı İvme İletişim ve Şanlıurfa İŞKUR İl Müdürlüğü ile imzaladıkları protokol ile yürüttüklerini, başvuruların da Tempo İnsan Kaynaklarına ya da İŞKUR İl Müdürlüğü’ne şahsen yapılması gerektiğini dile getirdi.
10 yılı aşkın süredir ‘Mutlu çalışanlar, mutlu müşteriler, mutlu hissedarlar’ ilkesiyle hizmet veren ve yaptığı çalışmalarla çağrı merkezlerinin bir ‘kariyer durağı’ değil ‘kariyer yolu’ olduğunu vurgulayan Tempo, çalışanlarına yönelik geliştirdiği kariyer programıyla da bu sektörü seçecek olanlara başarılı bir kariyer yapmaları konusunda rehberlik ediyor.
1 yılda yönetici olma fırsatı
İşe alınan Müşteri Temsilcileri Tempo İnsan Kaynaklarının uyguladığı ‘’Zirvenin Yıldızları’’ Programına  katılma imkanı bulacak. Bu programa göre bir Müşteri Temsilcisi Tempo’da çalışmaya başladıktan sonra belirlenen kariyer programı adımlarının hepsini başarıyla tamamlaması halinde 1 yılın sonunda Takım Lideri, 2 yılın sonunda Supervisor ve yaklaşık 5 yıl gibi bir sürede Birim Yöneticiliği’ne terfi edebilme fırsatına sahip olacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.