banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber ak parti Haliliye Belediye

Serin Günler geliyor! 31 Ağustos Urfa'da Hava Durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan son değerlendirmelere göre Şanlıurfa'da hava durumunun güneşli olması beklenirken, ortalama verilere göre 31 Ağustos Çarşamba günü en yüksek sıcaklığın 41° derece, en düşük sıcaklığın ise 23° derece dolaylarında olacağı tahmin ediliyor.

SICAKLAR YARINDAN İTİBAREN AZALACAK

Şanlıurfa'da 31 Ağustos Çarşamba günü itibariyle beklenen sıcaklık düşüklüğü görünmese de yarından itibaren 38 derceye düşecek olan sıcaklık önümüzdeki günlerde 34 dereceye kadar düşecek. Şanlıurfa gibi sıcaklıkların çok yüksek hiedildiği bir ilde 34 derece oldukça serin olması bekleniyor.

URFA İÇİN 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU HARİTASI:

31 Ağustos'ta yurtta hava durumu nasıl olacak sorusuna gelince, CNN Türk'ten yer alan habere göre; Marmara ve Ege'de güneş kendini gösteriyor. Marmara'nın orta ve doğu kesimlerinde yerel yağışlar var. Ege'ye cumadan itibaren yağış gelecek. Akdeniz Bölgesinde de cumadan itibaren yerel yağışlar olacak. Bu günlerde ise İç Anadolu ve Akdeniz'de bol bol güneş var, sıcaklık tırmanışta. Karadeniz'in büyük kısmı ıslanıyor. Orta Karadeniz yağış gök gürültülü sağanak şeklinde. Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu güneşlenmeyi sürdürüyor. Önümüzdeki günlerde de bu güneşe devam edecek. Güneydoğu'da sıcaklık 40 dereceyi buluyor. Diyarbakır'da 41 dereceye ulaşıyor.


Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:
Ankara:Parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 29
İstanbul: Parçalı yer yer çok bulutlu, akşam saatlerine kadar aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 29
İzmir: Parçalı ve az bulutlu 30
Adana: Az bulutlu ve açık 35
Antalya: Az bulutlu ve açık 30
Konya: Parçalı ve az bulutlu 31
Samsun: Parçalı yer yer çok bulutlu 28
Trabzon: Parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 28
Erzurum: Parçalı ve az bulutlu 30
Diyarbakır: Az bulutlu ve açık 40

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.