banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Suruç Balıklıgöl MHP

Şanlıurfa İtfaiyesinden Açıklama

İtfaiye Müdürlüğünden açıklama geldi.

Haberde, esnafın görüşünü olarak yansıttığımızı;   "yangının 24:00 civarında çıktığı, Çevredekilerin müdahalesi yetersiz kalınca Şanlıurfa İtfaiyesi arandığı, İtfaiyenin ise 5 dakikalık mesafede olmasına rağmen çok geç müdahale etiği" iddiası yer almıştı.

Konu ile ilgili olarak sitemize açıklamalarda bulunan Şanlıurfa Belediyesi İtfaiye Müdürü Abdurraman Ayıldağ; "evet geç müdahalede bulunduğumuz doğru; ama bu bizim hatamız değil. İhbar çok geç geldi. İhbar gece saat 01:50'de, bir petrol istasyonu çalışanı olduğunu belirten bir şahıstan geldi. İhbarın geldiği dakikadan itibaren çok kısa bir sürede müdahalede bulunduk. Bunun dijital ortamda tüm kayıtları mevcut. İsteyen kişiye bu kayıtları ibraz edebilirim. Bizim olay yerine erken intikalimiz ve yangın sırasında personelimizin gösterdiği yüksek performans sayesinde nerdeyse oduncu pazarını tamamını sarabilecek büyüklükte ki bir yangını en az zararla önlediğimiz için, başta belediye başkanımız Sayın Fakıbaba olmak üzere tüm yetkililer tebrik aldık" dedi.

Esnafın; İtfaiye geç müdahale etti eleştirisinde de; "ben yangından zarar görmüş esnafımıza geçmiş olsun diyorum, onlarda haklı. Çok maddi zararları oldu. Ama biz dediğim gibi ihbar geldiği gibi ekip olarak müdahale de bulunduk" diye konuştu.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.