banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Şanlıurfa Gelecek Partisinden Dünya Gazeteciler Günü Mesajı!

Dr. Yeşil’den Dünya Gazeteciler Günü Mesajı!

Gelecek Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Dr. Abdullah Yeşil, Dünya Gazeteciler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Yeşil, yayımladığı mesajda, "Gazetecilik mesleği, onurlu ve şerefli bir meslektir. Kamuoyunu doğru bilgilendiren, Habercilikte tarafsızlığı ilke edinen, tarafsız ve objektif  Habercilik yapan tüm gazeteciler ve basın yayın mensupları kutsal bir görev yürütmektedirler. 

Ülkemizde Tutuklu bulunan gazetecilerimizin de bir an evvel özgürlüklerine kavuşmalarını ümid ediyoruz. Basına Kelepçe vurulamaz.

Tarafsız basın yani gazetecilik, kamuoyunun vicdanıdır. Bağımsız gazetecilik doğruya doğru, yanlışa yanlış diyebilmektir. Demokrasinin olmazsa olmazı olan basın yayın ne kadar hür olursa toplumda o kadar özgür olur. dedi.

Ayrıca Dr. Yeşil; Tarafsız ve objektif Haberciliği ilke edinen tüm basın emekçilerinin Dünya Gazetecilik Günü'nü kutluyorum" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.