banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin MHP

Şanlıurfa Başsavcısı Önder Yeniçeri'den Gazetecilere iadeyi ziyaret 

Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti ve Küresel Gazeteciler Konseyi İl Temsilciliğini ziyaret eden Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcısı Önder Yeniçeri, hayatını kaybeden KGK Kayseri İl Temsilcisi Veli Altınkaya için başsağlığı dileklerinde bulundu. 
Önder Yeniçeri’nin Gazeteci ve Yazarlar Cemiyeti ’ne yaptığı ziyarette Yönetim Kurulu Başkanı Celal Çiftçi, Ajans Balıklıgöl temsilcisi Ali Güzel, Urfa Hizmet İmtiyaz sahibi Faruk Deveci, Urfa Pusula temsilcileri Hüseyin Özkan ve Mustafa Payık da hazır bulundular.
Başsavcı Yeniçeri Ziyaretinde, “Bugün Şanlıurfa Olay Gazetesinde değerli medya mensuplarına iadeyi ziyaret gerçekleştirdik. Kaleminiz her daim güçlü olsun. Ziyarette hazır bulunan gazetecilere teşekkür ediyorum” dedi.
Olay Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Celal Çiftçi ise, Cumhuriyet Başsavcımız Önder Yeniçeri’ye nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiğini belirtti. 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.